Gisseldrama

Det er så lett for meg å si når jeg har det bra at jeg nå skal takle alle nedturer og angstanfall. Men når de kommer, tar de meg sånn på senga og slår meg i bakken. De banker meg helseløs.
Jeg planlegger før  de kommer at jeg skal tenke positivt og tenke på gode minner,  og tenke på folk jeg er glad i, og ting jeg  gleder meg til. Men når jeg står der, midt oppe i angsten, er det ikke like lett. Hodet mitt sperrer ut alle positive tanker, og kverna starter. En etter en kommer de, alle vonde minner og tanker.

Når noen prøver å minne meg på positive ting i livet mitt, roper ansgsten og depresjonen ”Hold kjeft!”. De holder de gode tankene mine som gissel, og hvis jeg prøver å redde dem, skyter de meg i beinet. Jeg blir så liggende på gulvet i smerte, og alt blir enda verre. Da kan jeg høre angsten og depresjonen le. De ler fordi de har overtaket over meg.

Men en dag! Da skal det bli andre boller. Når jeg er bedre rustet med ammunisjon, da skal jeg skyte først. Og ingen skal ingen få kidnappe mine gode minner og tanker. Jeg skal beskytte dem med nebb og klør, og jeg skal sparke angsten og depresjonen midt i rompa, og sørge for at de aldri kommer tilbake!

En dag..

This is for you, depresjon og angst!

4 Responses to Gisseldrama

  1. En dag skal slå tilbake,hardt og drepende.

    klem

  2. Du har allerede kommet en lang vei. Snart er det du som har overtaket ;)
    I mellomtiden får du ha gullboka tilgjengelig så du kan fokusere på å lese om godhet og lykke <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Connect with Facebook

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>