Blanke ark

Jeg starter på nytt med blanke ark. Det skjedde et uhell, og nå er hele bloggen min slettet. Det var ikke akkurat planlagt at det skulle skje, men etter først å ha friket ut, og så roet meg ned igjen, så har jeg innsett at det kanskje var til det beste. Det er nesten så jeg tror at det var meningen. Jeg har forandret meg veldig på de årene jeg har hatt denne bloggen, og jeg er ikke den samme personen som jeg var da jeg startet å blogge. Måten å blogge på, måten å skrive på og måten å tenke på – alt er annerledes i dag. Jeg liker ideen om å starte på nytt, selv om jeg med det første jeg oppdaget det hadde lyst til å hyle og gråte. Jeg har heldigvis alle innleggene fra det siste året lagret på pc’en, så jeg har en del innlegg jeg kan reposte.

Denne situasjonen kunne endt veldig annerledes om det var for en god stund siden. Jeg fikk brukt noe av det jeg har lært på FREM-kurset, og det funket. Jeg stoppet opp og distanserte meg fra problemet, og gikk så inn og korrigerte tankene mine. 5 minutter tok det å roe meg ned og gå fra å ha lyst til å gi opp til å heller se en ny mulighet. Nå kan jeg starte helt på nytt, og jeg liker det! Det er selvsagt trist å ha mistet alle innleggene og kommentarene fra dere, men det er lite å gjøre med det, om jeg ikke er villig til å betale 100 dollar for å få dem tilbake, og det er uaktuelt.

Så da starter jeg da på nytt. Hvis dere har noen ønsker tema dere vil jeg skal skrive om på bloggen, eller tidligere innlegg jeg har skrevet, så må dere gi lyd fra dere! Noen innlegg har jeg, og hvis jeg ikke har dem, så kan jeg prøve å skrive dem på nytt, med nye ord og kanskje til og med en ny synsvinkel! Dette kan bli spennende.

 1544958_10154533499590384_8771921278085661708_n
Skål for den nye bloggen min!

Designet et forresten bare midlertidlig. Nettet er så tregt at det tar en evighet å gjøre om på det!

Advertisements

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s