Vil du hjelpe meg?

Siden jeg nå starter helt på nytt, har jeg lyst til  forbedre bloggen min, og da trenger jeg din hjelp! Jeg hadde satt utrolig stor pris på om du kan ta deg noen minutter til å kommentere hva du likte og ikke likte med den gamle bloggen, og hva vil du ha mer av fremover og hvilke temaer liker du at jeg skriver om! Det tar ikke mange minutter, og det hadde hjulpet meg mye! Det er dere som skal lese bloggen, og da er det greit å vite hva dere vil lese!

På forhånd takk!

10734980_575736892555874_826289754_nBildet er fra halloweenfeiringen på fredag.

Advertisements

2 Comments

  1. Uff, vanskelig å skrive innlegg som dette ;)..

    Kan vel si at jeg likte innsikten din, at når du skrev om for eksempel psykiatri og overgrep, så skrev du om ting du kunne, du delte erfaringer og refleksjoner istedenfor å bare sitte og synse. Så det eneste jeg egentlig kan si er “fortsett sånn”;)! Annet enn det, og hva jeg vil se… jeg vet ikke, en blanding av “alvorlige” og hverdagslige ting, kanskje?

    Som sagt, ikke god på “tilbekemeldings-innlegg” som dette, i korte trekk, fortsett som du gjør 😉 !

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s