Foredraget!

Da var jeg hjemme igjen fra konferansen, og jeg har det så bra. Foredraget i går gikk over all forventning. Altså, det gikk ikke bra. Det gikk BRA! Jævlig bra! Sorry banningen, men jeg er så stolt av meg selv at jeg bobler over her jeg sitter. Jeg er sliten etter konferansen, for det var mye å følge med på, men jeg er gladere enn jeg har vært på lenge. Jeg hadde tenkt å holde ut til i dag, og så ta en eventuell nedtur om den kom, men nå tror jeg ikke den kommer på en stund. Jeg kommer til å leve lenge på dette!

Men tilbake til foredraget. Jeg var så nervøs i forveien. Dagen før hadde jeg det foran klassen, og tross høy angst så gikk det helt greit. I går morges da jeg stod opp vurderte jeg å bare legge meg til å sove igjen og late som at jeg var syk så jeg ikke kunne bli med, men jeg satte på Katzenjammer på ørene, noe som alltid gir meg energi, og pustet dypt med magen. Jeg klarte å roe meg selv litt ned og ble med utover til Orkanger. Litt før jeg skulle opp og snakke måtte jeg ta meg en beroligende, og jeg satt og skalv og grudde meg da det nærmet seg. Da jeg først startet var jeg nervøs, men etter ett minutt eller to så løsnet det og jeg hadde det rett og slett gøy. Det var som om jeg aldri har gjort noe annet, og jeg kunne godt ha stått der hele dagen og pratet. Jeg koste meg sånn, og jeg trengte ikke å bruke jukselappen så mye. Jeg var jo redd i forkant for om jeg kom til å si noe feil, men da det først skjedde, så var det eneste som hendte at vi alle lo, og stemningen løsnet enda mer.

Dette var en drøm som gikk i oppfyllelse. Det første skrittet mot coachingkarrieren min. Men det var ikke lett. Jeg har mobilisert mye krefter for å få det til, og jeg har måttet jobbe hardt med meg selv den siste uken. Jeg har måttet jobbe mye med tankegangen for å takle nervøsiteten og angsten jeg har hatt, og for å klare å gjennomføre det. Hadde det vært for noen år siden, hadde jeg latt som jeg var syk for å slippe å gjøre det, selv om jeg egentlig hadde hatt veldig lyst. Sist jeg skulle holde foredrag, var i norsktimen på 2. vgs, og da måtte jeg holde det for bare læreren fordi jeg ikke turte å snakke høyt foran klassen. Nå har jeg holdt foredrag foran 85 mennesker, og det gikk bra! Jeg elsker fremgang!

Jeg har fått så utrolig mange gode tilbakemeldinger i går og i dag. Folk kom bort til meg og sa at foredraget var veldig bra, og at jeg var flink til å snakke og engasjere. Jeg har også fått nye oppdrag og nye kontakter. Det var veldig mange interessante mennesker å prate med der. De hadde mange forskjellige utdannelser, men felles for alle var at de jobber med ungdom med rus/psykiske problemer, og det var spennende å høre hvordan de jobber. Alt i alt har det vært to spennende dager!
image(Bilde fra selve foredraget kommer)

Advertisements

6 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s