Lærerik helg med Mental Helse Ungdom

I går kom jeg hjem fra en helg med Mental Helse Ungdom på Scandic Hotel Gardermoen. Det har vært en lærerik og hyggelig helg, hvor jeg er blitt kjent med mange fine mennesker. Det er noe med denne organisasjonen. Alle jeg har møtt er så hyggelige. De aller fleste har vært igjennom svært tøffe perioder, og alle jobber sammen for et felles mål. Åpenhet, inkludering, og å ha et sted der alle er velkomne. Temaet for helgen var treffsted. De fleste lokallagene har treffsteder hvor alle kan komme og være sosiale, og finne på hyggelige ting med andre ungdommer. Dette er noe jeg virkelig anbefaler for folk som ikke har så stort nettverk. Se gjerne på mentalhelseungdom.no for å se om det finnes et lokallag nær deg!

I tillegg til alt jeg har lært om å drive treffsted, har jeg vært ute av komfortsonen flere ganger disse dagene, noe jeg ser på som veldig positivt. Jeg har hoppet ut i ting jeg tidligere har nektet å gjøre. Bare noe så enkelt som å bli med på leker, eller stå i ring og riste på kroppen har vært veldig tøft for meg før. Jeg har som regel stormet ut, eller satt meg ned med armene i kors og blitt veldig sint. Jeg vurderte å gjøre det nå også, men så presset jeg meg til å bli med på det, og det var jo bare gøy! Å ta fly er også noe jeg har hatt problemer med på grunn av flyplassen, men jeg har lært meg at alt ordner seg. Det er ikke så farlig.

Jeg har altså lært veldig mye i helgen, og utviklet meg på mange måter. Jeg er veldig glad for at jeg meldte meg på kurset selv om jeg var den eneste fra Trondheim som dro, og jeg ikke visste så mye om treffstedet vårt før jeg reiste nedover. Jeg anbefaler virkelig alle å melde seg inn i en organisasjon. Det trenger ikke å være Mental Helse Ungdom. Meld deg inn i en organisasjon som jobber med noe du brenner for, og bli med på arrangementer de har! Man lærer utrolig mye av det, og man får mye ut av å jobbe med noe man brenner for.

Nå er jeg veldig sliten, men samtidig glad og fornøyd. Å bli sliten er så absolutt verdt det etter denne helgen! Tusen takk til alle som var med på å gjøre helgen super!

10844142_968040133223587_105093150_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s