En vellykket jul

Da var julen over for denne gang. I alle fall hoveddelen av julen. Det har vært en fin jul. Jeg tror faktisk det har vært den fineste julen så langt. Da jeg var liten og julaften var favorittdagen min i året, var den fin på en annen måte. Da var det gavene og godteriet som var i fokus. Jeg trippet rundt på tærne hele dagen og var spent på hva som lå under treet, pakket inn i julepapir og med navnet mitt skrevet på dem.

Nå er det andre ting som står i fokus. Familiehygge. Familien min består av fine mennesker jeg kan slappe av sammen med. Det ligger fremdeles pakker under treet med navnet mitt på, men jeg sitter ikke og venter hele dagen på å få åpne dem. Jeg blir ikke lengre skuffet når det hele er over, for da kan vi sitte og prate og spille brettspill igjen. Det er det som betyr noe, å ha kvalitetstid med familien.

Jeg har bodd hos mamma siden søndag, men jeg har klart å slappe av her, så jeg er ikke så sliten som jeg fryktet jeg kunne bli. Vi har et veldig godt forhold. Det blir jo litt sånn at når man kommer i slutten av tenårene så er det venner som betyr mest, men nå som jeg er blitt litt eldre betyr familie veldig mye for meg igjen, og særlig mamma. Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir her, men jeg har med meg medisin frem til mandag, så jeg blir her muligens frem til da.

Det er rart å tenke på at 2014 snart er over, men jeg er veldig fornøyd med året selv om det til tider har vært veldig tøft. Jeg har kommet veldig langt på ett år, og jeg gleder meg til å fortsette videre på ferden i 2015!

10864991_630565860400048_2076474559_n

928940_603090809790936_1432118751_nHvordan har din jul vært?

bloggurat <- ikke bry deg om denne linken.

Advertisements

6 Comments

 1. Kjenner litt på den jeg og, at det som står i fokus nå er at familien er samlet og vi kan gjøre ting sammen, mer enn at vi får telle dager til vi skal åpne gavene under treet.

  Like

  Reply

 2. Familie er absolutt det viktigste i denne tiden, helt klart enig med deg 🙂
  Fint å lese at du har hatt det så bra Sandra 🙂

  Like

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s