Yesterday is history

På fredag tok jeg et valg om å slette den gamle bloggen min, den jeg hadde på blogg.no. Jeg har vært veldig i tvil om jeg skulle gjøre det, for jeg hadde tenkt å bruke noen av innleggene mine i en bok en vakker dag, men jeg blir litt flau av å lese i den. Jeg har forandret meg totalt siden den gang, og det vises både på skrivemåten og på ordvalgene mine. Alle innleggene var så negative og klagete, og jeg er ikke sånn lengre. Selfølgelig har jeg mine pessimistdager som alle andre, men sånn generelt så er jeg mye mer positiv. Negativiteten hadde jo mye med at jeg hadde det mye mer vanskelig på den tiden, men selv på de tøffeste dagene mine nå er jeg ikke så negativ som jeg var for noen år siden.

Den gamle bloggen var mer preget av hvordan jeg hadde det der og da. Den fungerte som en slags dagbok der jeg kunne få ut litt frustrasjon. Livet var tøft, og det var godt å få det ut. Det er bare ikke noe poeng i å ta vare på det. Hadde det vært på papir hadde jeg kanskje gjort det, men jeg vil ikke at folk skal finne klagedagboken min når de googler meg, for jeg er ikke den samme personen lengre. Jeg vil at folk skal se på meg som en positiv og reflektert person, ikke som en negativ svart-hvitt-tenker. For det var det jeg var på den tiden.

Jeg satt noen sekunder og holdt pusten før jeg trykket på “slett blogg”, men da jeg først gjorde det ble jeg lettet. Nå er den perioden av livet mitt over og ut. Yesterday is history, og nå kan jeg fokusere fremover! Denne bloggen skal bli mye bedre, og jeg gleder meg til å fylle den med reflekterte innlegg som kan både gi meg selv og dere noe.

Advertisements

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s