Nytt år, nye muligheter osvosv

Da er vi inne i 2015, og året startet med en shitty dag. Det er vel en kombinasjon mellom at jeg festet til 7 i morges og dermed har hangover, at jeg bare sov i to timer og dermed er trøtt, og at jeg har mye å gruble på som gjør dagen ganske vond. Men jeg starter også året med å velge å gjøre noe positivt istedenfor å grave meg ned i grublingen, så jeg skal ut og spise med pappa og lillesøsteren min litt senere i dag. Det hjalp litt på humøret å få meg en dusj og å få på meg sminke, så får vi se om det hjelper å komme meg ut en tur.

Og med det har jeg startet jobbingen med målene mine for i år. Jeg er ikke fan av nyttårsforsetter, men jeg har noen mål for året. Ting jeg skal jobbe med, og ting jeg har lyst til å oppnå. Først og fremst skal jeg fortsette i behandlingen jeg går i nå, og jeg tror jeg kommer til å komme langt på den tiden. Et annet mål er å fullføre skolen, og å fortsette på andreåret med norsk til høsten. Kanskje tar jeg ett fag til til høsten, men det må jeg se an.

Andre ting jeg har lyst til å oppnå, er å komme meg inn i styret på Mental Helse Ungdom. Det har jeg drømt om lenge, men i fjor ble jeg dårlig rett før årsmøtet, så jeg måtte utsette det ett år. Men i år skal jeg greie det. Jeg må det!

Jeg hadde egentlig masse smart planlagt i hodet som jeg hadde tenkt å skrive i dette innlegget, men i dag er ikke dagen å skrive et optimistisk innlegg om 2015, så jeg får ta det siden. Uansett, jeg skal jobbe for harde livet i år, både med å sørge for å få nok hvile, å ha nok aktiviteter, få inn litt rutiner i hverdagen og med behandlingsopplegget generelt. 2014 ble et fint år, og det skal jeg prøve å få 2015 til å bli også!

10865019_1577263492488379_374361863_nLise og meg i går da vi spiste pinnekjøtt med familien hennes.

Godt nyttår alle sammen!

Advertisements

4 Comments

  1. Hadde det kjempe koselig med å feire nyttårsaften sammen med deg og de andre Sandra! 🙂
    Dette skal bli et bra år for deg. Jeg vet du har det i deg, og du kan klare så utrolig mye 😉

    Klem

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s