Dårlig start

Jeg hadde stor tro på det nye året, men livet slo meg rett i trynet allerede 1. januar. Noen timer etter jeg skrev det forrige innlegget, havnet jeg brått og uventet på Østmarka. Jeg hadde jo en dårlig dag, men at det skulle bli så ille at jeg ble sendt dit, visste jeg ikke. Jeg skrev jo at jeg startet året med å ta et godt valg for meg selv ved å komme meg ut av leiligheten for å spise med pappa og søsteren min istedenfor å gruble, men det viste seg at det var feil valg. Jeg skulle heller hvilt meg sånn som jeg har lovt meg selv å gjøre når jeg er sliten, og aller helst før jeg blir sliten. Jaja, da lærte jeg i det minste noe om meg selv den første dagen i året da. Jeg nekter på at den første dagen i året bare skal være negativ.

Jeg husker ikke mye av hva som skjedde, og jeg skjønte lite da jeg fredag morgen våknet på Østmarka. Jeg sov meg for det meste igjennom innleggelsen, og i går skrev jeg meg ut og dro til mamma istedet. Jeg var sliten og hadde det vanskelig, men jeg følte at den verste krisen var over. Nå er jeg hjemme igjen, og er fremdeles helt utslitt. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare å begynne på skolen igjen i morgen, og tankene om å droppe ut er veldig sterke. Men jeg kan jo ikke droppe ut allerede før jeg har prøvd. Jeg snakket med behandleren min i telefonen i dag og fikk flyttet morgendagens samtale til etter skolen, så jeg slipper heldigvis å stå opp så veldig tidlig.

Dagen har jeg tilbringt i sofaen hos mamma med hunden hennes, så til tross for en dårlig dag så har jeg vært i trygge labber. Nå håper jeg på at medisinene skal slå inn raskt så jeg bare kan gå og legge meg og håpe på en god natts søvn, og hvem vet – kanskje jeg våkner i superduper form i morgen som om ingenting har hendt, og klar til å ta fatt på resten av skoleåret! Er lov å håpe!

2015-01-05 14.33.57

Advertisements

8 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s