Heisann og hoppsann

Okei, så startet året på denne måten. Jeg har brukt en uke på å være bitter, men jeg kjenner at det gidder jeg ikke å være mer. Det er ikke helt min stil lengre. Jeg la fra meg bitre-Sandra i 2013 om jeg husker riktig. Jeg befinner meg nå på Nidaros DPS. Jeg kom hit i går (fredag) etter å ha vært noen dager på akuttpost, og her skal jeg være i 2-3 uker.

Det er 2015. Livet føles ganske så kjipt for øyeblikket, og ja, det er ganske urettferdig. MEN, når året starter slik så må det jo bare gå oppover! Er jeg ikke heldig? Det hadde vært verre om det startet helt supert, og at det gikk til helvete til slutt. Det kan faktisk bare gå en vei nå. Nå kan jeg resten av året tenke tilbake til begynnelsen av januar, at da var det kjipt da, og jeg greide faen meg å komme meg opp (for det har jeg planer om)! Om jeg klarer det nå, så skal jeg klare det resten av året når nedturene kommer også. For de kommer til å komme, det er det ingenting å gjøre noe med. Det jeg kan gjøre noe med er å jobbe rævva av meg for å komme meg opp igjen, uansett hvor vanskelig det er.

Fjoh. Dette føles mer som meg. De siste innleggene har vært pinlig negative, og det har nesten vært flaut å poste dem. Men noen ganger har jeg behov for å få det ut. Det viktigste er at positiviteten kommer tilbake. Jeg går ikke akkurat rundt og hopper av iver og glede og positivitet, men jeg klarer å tenke litt mer fornuftig nå. For det blir bedre, det vet jeg. Dagene fremover blir tunge, men litt frem i tid tenker jeg at det blir lettere å være meg. Jeg får heldigvis god hjelp her jeg er. Jeg liker alle de tre kontaktene jeg har fått på avdelingen, og behandleren virket veldig grei og forståelsesfull.

Året startet sånn:
10899536_368589939980482_342185482_n

Men slutter forhåpentligvis sånn:
10598340_1599467460279970_1222330745_n

Advertisements

4 Comments

  1. Er glad du får litt mer tid på å komme deg nå. Så skal du se det går rette veien igjen snart 🙂
    – Si ifra om du vil gå en liten tur eller noe en dag da, er ikke så langt unna 😛

    Klem ❤

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s