Nå vet jeg hvordan det føles

Jeg har lenge lurt på hvordan det er å ha en vanlig dårlig dag. En sånn der dårlig dag som alle opplever. Men nå vet jeg det! De siste dagene har vært dårlige, men jeg er ikke deprimert. Jeg har ikke lyst til å dø, og jeg har ikke lyst til å skade meg selv. Jeg har bare litt lyst til å gråte. Jeg er deppa. Vanlig nedfor. Sånn som kan kureres ved å være med noen som kan få meg til å le. Ved å gjøre noe annet.

Jeg tror det er smertene i skuldrene som gjør det. Det er slitsomt å hele tiden ha så vondt. Da jeg tok pause fra bloggen var det én skulder jeg hadde vondt i, men nå er det begge. Det er ikke meningen å syte, jeg har det jo egentlig bra innerst inne. Vonde skuldre er jo noe man overlever, og litt depping er ikke farlig. Jeg vil jo ikke dø, sånn som jeg vil når jeg er deprimert.

Jeg skulle egentlig holde meg unna pc og blogging til jeg ikke hadde vondt mer, men jeg får skriveabstinenser. Jeg får paralgin forte, voltaren og ibuxgel, og sobril for å slappe av i musklene, og da er det levbart i noen timer før jeg får veldig vondt igjen. Men nå syter jeg igjen, og det er ikke meningen. Jeg har lest nettopp lest ferdig boka Kjære av Linnea Myhre, og jeg tror jeg er smittet. Herregud, hva skjer? Jeg skriver jo så negativt!

Nå skal jeg gå og tenke på enhjørninger, glitter og regnbuer, og så skal jeg finne noen som kan få meg til å le. Så skal jeg le litt, og så skal jeg ta litt mer paralgin forte og så skal jeg glede meg til helgen når jeg skal skrives ut! Jeg har invitert noen venner til nyttårsfest, og så skal jeg starte 2015 1. februar. Og så skal jeg bli lykkelig alle mine dager. Det høres ut som en bra plan.

Vi snakkes!

10787825_907396202688722_859962625_n

Advertisements

2 Comments

  1. å gå rundt med smerter er energitappende. Jeg har som du jo vet slitt med nakken i snart 2 år. Jeg håper skuldersmertene dine går over og at du slipper å være kronisk plaga. Det hjelper å gjøre litt øvelser for å tøye. Og takk og pris for at du bare har dårlige dager og ikke er deprimert! Juhu😄 det er kanskje framskritt? Klem

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s