På tide å dra hjem kanskje?

I går hadde jeg som jeg nevnte en jævlig dårlig dag. Ikke depresjonsdårlig dag, men en normal dårlig dag. Utover ettermiddagen begynte jeg å bli litt småirritert, og etterhvert bygde det seg opp til å irritere meg over alle andre mennesker, og alt de gjorde. Bare at de pustet irriterte meg. Alle bevegelser irriterte meg. Alle lyder irriterte meg. Til slutt holdt jeg nesten på å kaste kaffekoppen min i hodet på noen, men jeg klarte å kontrollere meg og legge den inn i oppvaskmaskina isteden, før jeg gikk på rommet mitt og for å gråte og synes synd på meg selv. Men så irriterte gråtingen min meg, så jeg gikk bort til pc’en og satte på sinnamusikk med mest mulig skriking og roping, med tekster som «I wanna kill you, dig you up and do it again», satte det på full guffe for å spre min egen irritasjon over på de på naborommene, selv om de ikke engang hadde sittet på stua og irritert meg. Men de var mennesker, og mennesker irriterte meg.

Og med det sa jeg meg klar for å dra hjem i morgen.

37275_405262261921_3930878_nGammelt bilde fra en annen hater-verden-dag.

PS! Aldri la meg lese Linnea Myhres bøker igjen.

Advertisements

4 Comments

 1. “PS! Aldri la meg lese Linnea Myhres bøker igjen.”
  Fikk “Kjære” til jul, leste noen sider, bladde litt frem og tilbake og leste noen bruddstykker, satte den i bokhyllen… og det har den forblitt. Er usikker på om jeg skal lese den :p .

  Like

  Reply

  1. Ikke gjør det 😛 Jeg klarer ikke å være positiv når jeg skriver lengre. Må finne meg en ny bok når jeg kommer hjem igjen for å restarte hodet mitt! Ikke var den spesielt bra heller, men jeg klarte å lese den ferdig da.

   Like

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s