Select – erase – restart

Januar. Select. Erase. Restart. 2015

Jeg starter på nytt! Jeg har valgt å plassere hele januar inn under 2014, og starter året på nytt nå. Jeg kom nettopp inn dørene hjemme etter å ha sittet og trippet og sett på klokka i hele dag. Ord kan ikke beskrive hvor deilig det var å komme inn i min egen leilighet, sette meg i min egen sofa og være helt alene. Jeg har hatt godt selskap av to herlige jenter jeg er blitt kjent med på Nidaros, men selv om det var litt trist å si hadet til dem, så var det befriende å komme ut i friheten etter å ha vært innlagt hele måneden. Jeg tror jeg aldri har gledet meg så mye til å komme hjem før! De siste dagene har jeg irritert meg mer og mer over de andre på avdelingen. Man blir lei av å henge oppå andre mennesker døgnet rundt når man egentlig er vant med å være mye alene. Det er jo nettopp det å ha andre rundt meg jeg trenger når jeg blir veldig deprimert, men når jeg får det bedre trenger jeg mer alenetid igjen.

Det har vært en god innleggelse. Jeg ble tatt på alvor, jeg ble hørt og jeg har fått god hjelp. Formen har gått jevnt oppover gjennom de tre ukene, og de siste to dagene har jeg kjent at jeg har det bra igjen. Jeg har hatt mye irritasjon inni meg, men det henger sammen med at jeg blir sliten av å være rundt folk hele tiden. Det har vært hyggelig også, men på slutten så begynte folk generelt å være irriterende, og da er det på tide å komme seg hjem og starte å leve igjen.

I morgen skal jeg ha nyttårsfest sammen med noen venninner, og det blir bra!

SONY DSCGod helg!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s