Nestleder i Mental Helse Ungdom Trondheim!

10647195_10154533539105384_207437862751971380_nTa en titt på bildet over. Der ser du Mental Helse Ungdom Trondheims nye styreleder (Vilde, til høyre) og nestleder (meg)! Jeg fikk i januar spørsmål om jeg kunne tenke meg å ta over som styreleder i lokallaget vårt, men jeg føler meg ikke klar for en så stor oppgave. Det er litt mye jobb for meg foreløpig. Derfor la jeg heller inn noen gode ord for min gode venninne Vilde, som jeg vet passer perfekt for denne oppgaven! Så i går på årsmøtet ble vi stemt fram som styreleder og nestleder, noe som ble enstemmig vedtatt. En nestleder er i praksis det samme som et vanlig styremedlem, men jeg må trå til hvis Vilde ikke kan. Men vi kommer til å samarbeide mye, og det blir utrolig spennende å få prøve meg i styret! Jeg er skikkelig gira, og ser fram til tiden framover!

Det ble visst en bloggpause på meg da jeg kom hjem fra Nidaros, men jeg skal prøve å skrive litt mer framover. Nå kan jeg blogge litt om det å sitte i styret, for vi har mange planer for 2015! Vi har allerede meldt oss på flere konferanser og seminarer, og vi har begynt å planlegge litt aktiviteter for medlemmene våre. Jeg er overbevist om at Mental Helse Ungdom kan være med på å redde meg!

Jeg anbefaler alle sammen å melde seg inn i den flotte organisasjonen vår, uansett hvor i landet du kommer fra. Vi trenger flere engasjerte medlemmer! Du kan også melde deg inn som støttemedlem, om du bare har lyst til å støtte oss med litt penger. Et vanlig medlemskap koster bare 60 kr i året, og et støttemedlemskap koster fra 100 kr (valgfritt). Ta en titt HER for å lese mer om organisasjonen, og for å melde deg inn.

10850787_10152462779616867_552370604_nØnsker alle sammen en fin tirsdag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s