En liten oppdatering fra Østmarka

Jeg ble dårlig igjen. Ganske uventet, men allikevel forståelig etter å ha kjørt meg veldig hardt før påske. Og da påska endelig kom, fikk jeg ikke slappet av da jeg reiste på familieferie til hytta og København, noe som var veldig slitsomt. Dagen etter at jeg kom hjem ble jeg innlagt på akuttpost, og deretter henvist til Nidaros dps.

Der fikk jeg avslag fordi de mente det var borderline var problemet og at det skulle fikses ved korte opphold på akuttpost. Det førte til at jeg mistet det siste lille jeg hadde av energi, motivasjon og livslyst. I motsetning til tidligere ble jeg ikke sint eller opprørt, jeg ble bare matt og likegyldig. Noe som kanskje egentlig bare tyder på at borderline ikke var problemet. Jeg ble skrevet ut dagen etter (etter å ha vært innlagt i en uke), noe jeg ikke brydde meg om. Det hadde ikke så mye å si for meg om jeg skulle hjem, for jeg bare ga opp da jeg fikk det avslaget dagen før. Det endte ganske dramatisk, uten at jeg vil si så mye om det, og jeg ble tvangsinnlagt etter 5 timer hjemme. Jeg husker svært lite av det, men husker jeg var rasende for at de skulle sende meg tilbake når jeg selv mente jeg verken trengte eller ville ha hjelp.

Jeg er her fremdeles. Tvangen er opphevet, men å dra hjem er ikke noe alternativ for øyeblikket. Jeg er på nytt henvist til Nidaros, men er ikke så sikker på om jeg vil. Jeg forstår at jeg trenger hjelp, men jeg er veldig lite motivert, og føler egentlig bare for å ligge i senga og stirre i veggen. Og det føles heller ikke bra å bli henvist når de ikke ville ha meg der forrige uke. Jeg bryr meg ærlig talt ikke om jeg er her eller hjemme. Jeg har ikke vært så dårlig på lenge, men heller ikke så lite motivert.

Men vi får se på hva Nidaros sier, så skal jeg bare prøve å holde ut enn så lenge.

Så der fikk dere en liten oppdatering fra meg. Beklager rot og eventuelle skrivefeil, jeg blogger fra mobilen.

image

Advertisements

14 Comments

 1. Masse gode klemmer til deg Sandra ❤ Husk at det er mange som bryr seg om deg, og det kommer til å bli bedre denne gangen også.
  Prøv å gjør noen gode ting for deg selv mens du er der nå. Eller planlegg noe du har lyst å gjøre ( lage noe, reise osv.) Det er viktig å ha noe man kan glede seg til også 🙂

  http://www.kampentilbaketillivet.blogg.no

  Like

  Reply

 2. Det kommer til å orden seg kjære Sandra,for du har mer styrke i deg enn det du tror.men alikevel er det lov til å kjenne seg svak og liten.Masse gode tanker sendes din vei ❤

  Like

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s