Solskinn i sjelen

Sola har tittet fram i dag, og jeg la merke til det. Jeg kjente at kaka vi fikk servert i går smakte godt. Da jeg var ute i går kjente jeg det var kaldt. Ting ble tøft på fredag, og jeg gråt. En medpasient sa noe morsomt, jeg lo.

Jeg begynner å bli meg selv igjen. Følelsene er tilbake. Det betyr at jeg kjenner mer på vonde følelser,  men også gode. Jeg var helt avskrudd følelsesmessig, men psykologen og personalet har hjulpet meg med å finne på-knappen igjen. Følelser er nødvendige for å få det bedre. I går klarte jeg faktisk å sette ord på noen av følelsene mine også, noe jeg ikke har klart på en stund.

Det føles rart at det er mai allerede. Omtrent hele april er borte fra hukommelsen min. Jeg husker noen få ting, men når jeg prøver å huske alt som har skjedd den siste måneden, så er det som om alt er dekket av et blurry filter. Det er som om jeg har på meg altfor sterke briller og uansett hvor hardt jeg myser så ser jeg ingenting. Men når jeg tenker meg om så vet jeg ikke om jeg vil huske det. April var mørk. Veldig mørk. Så mørk at det var nære på at jeg aldri fikk oppleve mai. Men mai kom og jeg er glad for det nå. Nå skal jeg se framover, og fortsette livet der jeg slapp.

Det er mye spennende som skjer framover. På torsdag reiser jeg til Oslo for å feire min skjønne kusines konfirmasjon, og i slutten av mai reiser jeg til Estland for å holde foredrag! På engelsk!! Jeg vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg mest til det siste der, men en av grunnene til at jeg sa ja er nettopp det at jeg er ukomfortabel med å snakke engelsk foran andre. Det er bra eksponering med å starte med å snakke engelsk igjen foran en hel konferanse!

Ellers skal jeg også være veldig nøye med det med hvile. Jeg kom inn i en god rytme tidligere i år, men i mars gled det helt ut og jeg var altfor aktiv. Det positive var at jeg fikk bekreftet at teorien min var riktig. Jeg blir dårlig når jeg blir sliten. Det å vite hva som trigger gjør at det er enklere å unngå nedturer i framtiden!

image

Advertisements

10 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s