Du skal holde hviledagen hellig

Jeg kom hjem med nattoget i natt etter en kjempefin tur til Oslo. Det var veldig hyggelig å være samlet med familien, og det var koselig å møte venner jeg ikke har sett på en stund. Det var også veldig rørende å se den lille kusina mi bli konfirmert i går, og det var nesten så det kom noen tårer da konfirmantene kom gående ned trappa i rådhuset. Jeg liker seremoniene i borgerlige konfirmasjoner, de er fylt med så mye mer meningsfulle taler i motsetning til kirkelige konfirmasjoner.

Jeg fikk også presset inn et par møter da jeg var der. Hadde blant annet et veldig spennende møte i går kveld før vi tok nattoget hjem, men vil ikke si så mye om det før jeg vet mer! Utrolig spennende i hvert fall, og krysser fingrene for at det blir noe av det!

Så over til overskriften. Jeg kjenner jeg er veldig sliten nå, så nå må jeg være veldig forsiktig fremover. Mai er hektisk, og jeg har ikke mye tid til sosiale ting, selv om jeg gjerne vil være med på alt som skjer. Men sånn er det bare akkurat nå, og det er lite å gjøre noe med. Jeg vil ikke risikere å bli dårlig igjen! Har skrevet ned i almanakken hvilke dager jeg skal hvile, og de dagene skal jeg holde hellige. Jeg skal ikke la meg friste til å gjøre ting som jeg vet jeg blir sliten av, så jeg må si nei til det meste jeg blir invitert med på. Juni står foreløpig ganske åpen, så da får jeg heller være sosial da! Det er jo verdt det. Jeg orker rett og slett ikke å bli dårlig igjen!

11254331_1416331212021450_1781399152_n
Se den vakre konfirmanten da!

11232525_939802876041845_579789174_nMeg og Pia Regine på Dattera til hagen.

11246303_379823688875844_1120013725_n
Årets første utepils!

Håper alle sammen har hatt en fin helg, og jeg ønsker dere en fin uke!

Advertisements

4 Comments

  1. Herlige bilder!
    Det er viktig å vite når man må ta det med ro, ja. Og jeg kjenner til frykten for å bli dårlig igjen. Krysser fingrene for at vi begge slipper det! ❤

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s