Morgenstund

Jeg liker morgener når jeg våkner tidlig og kan ta meg god tid. Jeg kan skru på God Morgen Norge på tv mens jeg nyter en kopp kaffe i senga. Stå opp og bruke lang tid på å finne antrekk og sminke meg, mens jeg hører på morgenkaffe-spillelista til Spotify. Oppdage ny musikk samtidig som jeg gjør meg klar for skolen. Så kan jeg sette meg i sofaen og nyte enda en kopp kaffe mens jeg sjekker facebook og skriver denne teksten. Jeg ser ut av vinduet og blir litt skuffa over været, men samtidig tenker jeg at det ikke gjør noen ting, for jeg har det bra med meg selv. Jeg trenger ikke sol for å ha det bra. Jeg trenger bare indre ro, og det har jeg nå.

6b2d48dde8ee64d7566db99eac406be3
Bildet er herfra.

Ha en fin dag, alle sammen!

Advertisements

10 Comments

 1. Jeg liker ikke å drøye morgenene. Dagen må begynne med en gang jeg står opp. Jeg er glad du finner en indre ro. Og jeg liker regnvær!

  Like

  Reply

 2. Morgenen er min favoritttid. Gubben har dratt på jobb og jeg kan kose meg med kaffen min, surre og ha kvalitetstid med meg selv 🙂 Lenge leve kaffe ❤

  Like

  Reply

 3. Så fint innlegg 🙂 Slike morgener kan være gode, jeg er ikke der enda for kan sove i alle slags tider. Men når jeg har indre ro og har det bra, og kommer meg opp til grei tid og får morgenkaffen, da er det en god start på dagen 🙂 ❤

  Like

  Reply

  1. Takk! 🙂 Det er nok ikke hver dag som er sånn. Som regel forsover jeg meg og bare stresser, men de få gangene jeg våkner før vekkerklokka ringer og velger å ikke sove videre, det er det beste jeg vet omtrent! ❤

   Like

   Reply

   1. Ja samme her, skjønner hva du mer 🙂 Kanskje derfor du beskrev det så fint, fordi det er dyrebare øyeblikk oppi alt ❤ Håper du får mange slike gode øyeblikk ❤

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s