Hvorfor bli medlem av Mental Helse Ungdom

Det beste som noen gang har hendt meg er å bli medlem av Mental Helse Ungdom. Her får jeg brukt engasjementet mitt sammen med andre som brenner for det samme. Hverdagen min har fått et helt annet innhold, et innhold som gir meg energi og glede. Jeg føler endelig for første gang i mitt liv at jeg gjør noe for samfunnet! Noe meningsfylt, både for meg selv og mange andre. Jeg har dessuten møtt noen fantastiske mennesker igjennom organisasjonen, mennesker jeg ser opp til, som inspirerer meg. Livet mitt er blitt rikere etter at jeg ble medlem!

Det høres kanskje ut som at jeg bare pjatter for å verve medlemmer, men jeg mener virkelig de ordene jeg skriver. Jeg vil gjerne verve flere medlemmer, men det er fordi jeg tror Mental Helse Ungdom kan hjelpe flere enn bare meg. Som en måte å bli kjent med andre mennsker på, og som et skritt mot det å en dag kunne jobbe. Det er så viktig å finne noe å fylle hverdagen sin med, og MHU var det riktige for meg. Det er en arena hvor man slipper å føle seg som en pasient/bruker!

Som medlem trenger du ikke å ha et styreverv. Du kan godt være medlem «bare» for å kunne delta på aktivitetene som arrangeres. Vi har rundt 20 lokallag i landet, og de fleste har treffsteder hvor man kan komme for å være med andre likesinnede, spise god mat og finne på ulike aktiviteter. Vi i Trondheim har planlagt ulike aktiviteter, noen er for bare medlemmene våre og andre er for andre interesserte i tillegg. Som regel er det en liten egenandel for ikke-medlemmer, i mens det er gratis for medlemmer. Ta en titt på facebooksiden vår for å se hva slags aktiviteter vi har planlagt, eller finn facebooksiden til ditt nærmeste lokallag (den kan du finne her).

Som medlem i Trondheim har du også mulighet til å møte opp på et kurs vi skal ha 19.-20. mai, fra 12-19 begge dagene. Det handler om organisasjonen, hvordan lokallaget kan drives og hvordan man kan planlegge arrangementer. Jeg har vært på dette kurset før, og det var veldig interessant!

Du kan være medlem ut året du fyller 31 år.

Å være medlem koster bare 60 kr i året. Du kan melde deg inn ved å gå inn på mentalhelseungdom.no eller via sms, der du sender MHU MEDLEM til 2490.

ghbl,

En annen god grunn til å bli medlem er jo at vi har overload av kjeks og kaker på møtene vi har, og at vi etter mange av møtene/kursene drar ut og spiser gratis middag!

10629510_687592618011996_9202164393210003814_o
Som styremedlem får du også være med på mange spennende konferanser!

Tror du MHU er noe for deg? Bare kontakt meg hvis du lurer på mer!

Advertisements

6 Comments

  1. Hei! Er mental helse ungdom i utgangspunktet for folk som er psykisk syke selv? Eller kan man også være med om man brenner for åpenhet og forebygging av psykisk helse og sånn som det står på hjemmesiden?

    Liked by 1 person

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s