Reisenerver fra helvete

Herregud. Om to døgn sitter jeg i Estland, og holder sannsynligvis på å dø av angst. Jeg holder forsåvidt på å dø av angst nå også. Stressnivået mitt er 4,5 meter høyt, og skuldrene mine er like så. Jeg veksler mellom å hoppe rundt på grunn av sommerfuglene jeg har i magen, og å være på nippet til å knuse alt jeg har rundt meg av sinne. Jeg har egentlig litt lyst til å hoppe foran en bil, enten så jeg bare kan dø, eller for å ligge i koma et par måneder. I alle fall en ukes tid så jeg går glipp av konferansen i Estland og slipper å holde de jævla foredragene på engelsk. Neida. Jeg gleder meg. Herregud, så bra det blir. Nei, herregud, så jævlig det blir. Jeg vet ikke. Jeg har nesten på følelsen av at jeg kommer til å havne på lukket avdeling i Estland før jeg i det hele tatt rekker å si et ord. Men da får jeg i det minste en studietur og får sett innsiden av psykiatrisk der borte. Neida. Så ille er det ikke. Bare litt. Men jeg tenker følgende:

 1. Det verste som kan skje er at jeg dør, og da vil jeg ikke huske noe av det allikevel. Dessuten tar det all oppmerksomheten fra selve foredragene.
 2. Hvis det går til helvete, men uten at jeg dør, så får jeg i alle fall en morsom historie å fortelle på andre foredrag.
 3. Hvis det går dårlig, så går det dårlig, og det er lite å gjøre med det. Jeg har i alle fall prøvd (om jeg ikke dør før jeg rekker å prøve). Dessuten kommer ingen av dem til å se meg igjen (om jeg ikke havner på psykiatrisk under oppholdet og jeg får en av dem som behandler da).

Så da reiser jeg og gjør mitt beste. Så får vi se om jeg kommer tilbake i live. Det hadde vært litt dumt å dø der borte da, for det blir så mye styr å få meg hjem igjen. Så vi satser på at det går bra.

11226687_1583187711956569_986492966_n

Ønsk meg lykke til da!

Advertisements

12 Comments

 1. Får litt lyst å kakke deg i hodet,frøken Sandra,for du kommer til å greie dette med glans.Noe angst før foredrag har de fleste,men det skjerper sansene dine.Og hopper du foran en bil,er sannsynligheten for at du bir sittende i en rullestol å sikle relativt stor.Blir det for uutholdelig angst,kan du ta noe som roer deg litt ned.Men tenk på hvor glad du kommer til å være når du er ferdig?Alle andre har nok mye mer tro på deg,enn du selv har,men det er slett ikke uvanlig.
  Jeg har stor tro på at dette greier du med glans.Slik som de andre foredragene du har hold,selv om de riktignok var på norsk.
  Jeg vet at du greier dette,og uansett vil du være kjempehappy når du er ferdig 🙂

  Klemmer fra meg ❤

  Like

  Reply

 2. Jeg har all tro på at dette kommer til å gå bra 🙂 Har full forståelse for at du er dødsnervøs, men som Anita sier så vil angsten skjerpe sansene dine.

  Dra nedover, vis dem hvem Sandra er og fortsett å kick ass 😉 Stolt av deg snupp ❤

  Like

  Reply

 3. Masse lykke til! Så lenge du snakker fra hjertet, ordner det seg! Dette klarer du. Og ikke glem å kose deg litt og ,da:).

  Like

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s