Jeg har klart det umulige!

I dag ble norskboken levert inn på skolen, og etter skoleavslutningen på mandag har vi offisielt ferie! Det skal bli sinnsykt godt med ferie, men det er ikke det som gjør meg mest glad. Jeg innså plutselig i dag at jeg har klart å fullføre ett år med skole! Jeg er ikke så fjern at jeg ikke har fått det med meg før nå, men det var først i dag at jeg innså hvor stort det er. Det er ingen selvfølge at jeg har klart det. Det er flere ganger jeg har vært veldig nær å droppe ut, og jeg startet året med å tenke “jaja, jeg får prøve da”, uten å ha særlig stor tro på at jeg skulle klare det. Men jeg har heldigvis holdt ut, og det er jeg jævlig glad for i dag!

Og vet dere hva? Jeg fikk 5 i standpunktkarakter!!

image

Advertisements

12 Comments

 1. Du greier det du vil greie,for du er sta og sterk,selv om det ikke føles slik bestandig.
  Utrolig spennende og fasinerende å se hvor mye du har fått til,spesielt de siste 2 årene 😀
  U rock! Bra du husker å “slakke farten” iblandt,og å ha “husarrest” i et par dager 😉

  Klem ❤

  Like

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s