#Braindeadchallenge

Stadig vekk dukker det opp idiotiske greier som skal bestemme om du er bra nok eller ikke. Det siste er #bellybuttonchallenge. Bare navnet høres idiotisk ut. Navleutfordring? Really? Det går ut på at du skal leke akrobat og ta armen bak ryggen og rundt på andre siden og pakke fingeren i navlen. Klarer du ikke å grafse inni navlen din så er du ikke tynn nok.

Jeg lurer på hvem i alle dager som fant på dette. Hvem i alle dager var det som fant ut at de skulle ta armen bak ryggen og grafse i navlen sin? Jeg mener, å ha fingeren i navlen er ekkelt, og… why? Og så fant de like så godt ut at de skulle utfordre hele verden på instagram til å gjøre det samme og ta bilde av det. Folk legger ut bilder av UNGER som gjør det. Hva skjer med verden?

image

image

Og ja, jeg prøvde. Det er det samme som at jeg prøvde å sleike albuen min da jeg leste på nettet at det ikke går an. Jeg klarte ikke å sleike albuen min, og jeg klarer ikke å pille meg i navlen med armen bak ryggen. Jeg er altså for feit.

Men hvem bryr seg? Ikke jeg i alle fall. Problemet med slike utfordringer er at noen kanskje bryr seg. Noen kan tro de ikke er tynn nok eller bra nok fordi de ikke klarer det. Og det er så dumt. Heldigvis har folk begynt å legge ut bilder hvor de rekker fingeren til kameraet istedenfor å pakke fingeren i navlen. Noen har heldigvis forstått hvor idiotisk dette er. Og det er bra.

Jeg kunne skrevet en bok om hvor idiotisk dette er, men jeg avslutter istedenfor med dette bildet:

image

Jeg fikk ikke engang til å rekke finger til kameraet bak ryggen engang. Akk, så feit. 😂

Advertisements

6 Comments

 1. Herlighet hvor utrolig trist! Ikke rart at mange vokser opp med dårlig selvtillit ift kropp og prestasjoner når det florerer av slikt oppå alt annet som har med mote og kropp og dietter ovs! Jeg er noen kilo undervektig av naturlige årsaker og får tydeligvis ikke til å vri armen i en særs unaturlig stilling for så å putte fingeren i navelen. Tar ikke sjansen på å prøve en gang til, set for meg å rusle ned på legevakten med kroppen i en utrolig snål vridningslås med en finger i navlen. Bort meg Sk2015, tomler i navlen, og narcisdistiske mengder selfies av perfekte kropper, perfekt hår, med perfekt veske, samt hodet til den perfekte avlede hunden stikkende opp av en sidelomme. Jeg priser meg lykkelig for å være i en vennekrets som er så langt unna all denne besettelsen. Jeg er så glad for at jeg heller venter på en jakthundvalp eller enn en motedott av et dyr som egentlig ikkr har det bra fordi kroppen er ødelagt av avl, for at VI skal synes hunden er søt. Håper motbølgen mot all denne perfeksjonismen på overflaten sakte men sikkert vokser. Ikke bare for vår skyld, men for barn og ungdommer som skal vokse opp i dette samfunnet.

  Like

  Reply

 2. ELSKER illustrasjonsbildet! Det blir som det med å sleike albuen ja, man MÅ jo prøve. Det morsomme er jo at jeg tross alvorlig undervekt ikke greier det da! 😛 men alle disse trendene er jo så absurde at man må bare le. Stakkars mennesker som tar det på alvor 😦

  Like

  Reply

 3. Det der har jeg ikke fått med meg. HERREGUD, sier jeg bare. Jeg blir kvalm. Rett og slett. Og oppgitt og sur og trist og FAEN. Ja. Kort oppsummert.

  Like

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s