Vips så dro jeg til Kreta!

På mandag skrev jeg meg ut fra Østmarka. Jeg fikk lov så lenge jeg dro til mamma og ikke hjem, fordi jeg fortsatt trengte å ha noen rundt meg. Plutselig på onsdag bestilte vi oss billetter til Kreta og nå sitter jeg på flyplassen på vei til sol og varme! Jeg har ikke vært på ordentlig sydentur på 8 år, så jeg gleder meg utrolig mye!

Det mest fantastiske med å reise bort er det at jeg kan! I mange år turte jeg ikke å dra til andre siden av byen i tilfelle jeg skulle bli dårlig. Det siste året har jeg vært i Nice, Tallinn og nå Kreta, og det er ikke noe problem! Selvsagt har jeg angst hver gang jeg reiser bort, men ikke fordi jeg er redd for å bli dårlig! Angst har jeg hver dag, og den er kanskje litt verre i forbindelse med reising, men ikke mer enn at jeg håndterer den. Det er jo verdt det!

Bloggen blir nok ikke oppdatert den neste uka, men hvis jeg finner wifi kommer jeg til å legge ut bilder på instagram! Der heter jeg Sandrachanged, hvis dere er interessert!

image

Advertisements

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s