Fordeler med en god selvfølelse

For å følge opp blogginnlegget jeg la ut i går som handlet om selvfølelse, har jeg skrevet en liste over fordelene ved å få en bedre selvfølelse.

Fordeler med en god selvfølelse:

-Jeg blir ikke sjalu på andre
-Jeg tar meg ikke nær av kommentarer
-Jeg slipper å bruke energi på å hate meg selv
-Jeg står aldri foran speilet og leter etter feil
-Jeg leter aldri etter feil ved andre
-Jeg kan gå med rak rygg
-Jeg kan mange ganger føle meg fin
-Det er lettere å la andre bli glad i meg
-Jeg er fornøyd med kroppen min (selv om jeg veier for mye)
-Å gå i bikini er ikke skummelt
-Jeg er i bedre humør
-Jeg er ikke redd kritikk
-Jeg klarer å sette grenser overfor andre
-Jeg lar ikke folk behandle meg dårlig
-Det er lettere å jobbe med selvtilliten
-Jeg klarer å ta imot komplimenter
-Jeg klarer å gi meg selv komplimenter
-Jeg trenger ikke en kjæreste for å føle meg bra
-Jeg vet jeg er bra nok
-Jeg kan være stolt av meg selv
-Jeg tenker ikke så mye over hva andre kanskje tenker om meg
-Jeg bryr meg ikke om hva andre tenker om meg
-Jeg tør å vise mine dårlige sider
-Jeg sammenligner meg ikke med andre
-Jeg blir glad på andres vegne når de oppnår noe
-Jeg tør å være meg selv
-Jeg føler meg verdifull

Jeg kunne sikkert holdt på i en halv evighet, men jeg stopper her.

Så kan vi for moro skyld liste opp fordelene med dårlig selvfølelse:

-Man slipper å bryte komfortsonen for å jobbe med selvfølelsen sin.

Hva velger du? 11540833_10152902148956922_7757412041845452923_n

Advertisements

11 Comments

 1. Veldig sant 👍

  Jeg har jobbet mye med selvfølelsen min. Har fortsatt en liten vei å gå, men er på god vei, med tanke på at jeg kunne si “check” på noen av de du listet opp av fordeler med en god selvfølelse. Da jeg var på MHU sommerleir nå for første gang, det var da jeg så hvor langt jeg hadde kommet, med tanke på at jeg var med på improvisasjonsteater, og IKKE var redd eller flau for å drite meg ut 🙂

  Like

  Reply

  1. Åå, var du der? Jeg vurderte det jeg også, men så skulle jeg til Kristiansand rundt den tiden så det ble ikke noe av. Men neste år blir jeg med! Så tøff du er! Improvisasjonsteater hadde ALDRI jeg turt å være med på 😛 Kjempebra at du også har jobbet mye med selvfølelsen din 🙂

   Liked by 1 person

   Reply

 2. Jeg simpelthen elsker å lese bloggen din, Sandra. Jeg kjenner deg ikke, men har rett og slett blitt kjempeglad i deg likevel. Du er fantastisk inspirerende og positiv, og ærligheten i innleggene dine er bare å bøye seg i støvet for, samtidig som det skinner gjennom at du virkelig har et godt hode med stor refleksjonsevne. Utrolig tøff er du også, og jeg lar meg stadig imponere av hva du finner på..! ^^ I tillegg er det en ganske sjelden opplevelse hvordan jeg alltid sitter igjen med en god følelse når jeg har lest denne bloggen, selv om det til tider kan være de vanskelige tingene du skriver om.
  Tusen takk for at du fortsetter å dele av deg selv og lar blant annet oss bloggsnikere få fortsette å følge med gjennom kikkhullet;) Det settes stor pris på!!

  Like

  Reply

 3. Denne listen som du skrev gir livet mye bedre kvalitet enn å bade i sitt eget selvhat.
  Jobber mye selvfølelsen min, den var lav før, men den blir sakt men sikkert bedre. Merker også at jo eldre jeg blir jo mer faen gir jeg, ble drit lei av å la småting påvirke humøret mitt og hverdagen min. Fortsett på denne veien fina mi ❤

  Like

  Reply

  1. Ja, livskvaliteten kan ikke sammenlignes engang! Jævlig stolt av deg som jobber med det, og ja, jeg tror også selvfølelse er noe som blir (kan bli) bedre med alderen 🙂 Takk, du også bestevenn ❤

   Like

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s