Noen dager er livet jævlig fint

Å stå opp tidlig, ta en kaffe på senga mens man ser God Morgen Norge. Hoppe inn i treningsklærne og ta seg en joggetur. Kjenne på at økten var for tung akkurat i dag, men å allikevel være fornøyd med å ha gjort det. Sette meg ned ved sjøen, ta meg en etterlengtet snus, og tøye ut mens jeg hører på podcast og nyter utsikten. Bare sitte der en god stund og kjenne sola mot kroppen, før jeg går hjem og tar meg en dusj. Ta meg god tid til å finne frem klær og ta på meg sminke, og fortsatt ha tid til å slappe av og drikke kaffe før jeg skal rusle ned til skolen.

Noen dager er livet bare jævlig fint.

wpid-img_20150817_094456.jpg

Advertisements

4 Comments

  1. Høres perfekt ut. Går ikke på skole i år, men det å bare stå opp om morgenen, få noe ut av dagen og faktisk ja.. se på God morgen Norge er ganske fint faktisk.

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s