Spør meg om hva du vil!

Da har jeg etter mye om og men bestemt meg for å ha en liten spørsmålsrunde. Grunnen til at det har vært mye om og men er at jeg tidligere ikke har turt, for “hva om ingen stiller meg spørsmål? Det vil si det samme som at jeg er teit og verdiløs og at ingen liker meg, og at jeg bare kan legge ned hele bloggen, fordi ingen liker den uansett, og ingen gidder å lese den”. Siden jeg prøver å løsrive meg fra slike tanker om meg selv, så hopper jeg i det og kjører en liten spørsmålsrunde allikevel. Antall spørsmål sier jo ingenting om verdien av meg som person. Spør meg om hva som helst, enten det er noe som har med psykisk helse å gjøre, eller mental helse ungdom, råd om hva som helst, om mine drømmer, min familie eller hvor du har lagt nøklene dine.

Kjør på, så svarer jeg om noen dager!

wpid-snapchat-4690909147252279170.jpg

Advertisements

16 Comments

 1. Du har nevnt flere ganger,at du ønsker å ta coachutdanning,noe som (så vidt jeg vet)er en privat utdanning.Du vet at du kan søke div.stipender og legater,som dekker noe av utdanningen?Henviser til Stipend og Legathåndboken 😉
  Klem.

  Like

  Reply

 2. Neeei, ikke legg ned bloggen! Hehe:)
  Jeg lurer på:
  1) Hvor mye tid du bruker/føler du at du bruker på bloggen?
  2) Hvordan føles det ut å være helt åpen på bloggen (jeg er jo ikke det) når du treffer folk i “virkeligheten”? Og du ikke vet hvor mye de vet om deg?
  (Bare dropp den siste hvis du ikke skjønte det 🙂 Ble litt vanskelig å forklare. )
  Molly

  Like

  Reply

 3. Sandramor:-) først vil jeg bare si at du er en fantastisk person og unik, ressurssterk, engasjert, snill, pen og en utrolig medmenneskelighet. Pluss at du som person er unik. Måtte bare si det til deg. Du fortjener å høre sannheten.
  Ellers har jeg noen spørsmål til deg.
  – hva er i hovedsak din rolle i mental helse Trondheim? Hva driver deg til å gjøre den fantastiske jobben?sammen med de andre selvfølgelig.
  – føler du at du har blitt bedre iløpet av de siste årene. Det er mitt inntrykk vertfall. Mn jeg skjønner jo at det svinger selvfølgelig. Vet du hva som har gjort deg bedre. Litt konkret liksom. Kan du skrive litt om hva som har hjulpet DEG til å bli bedre. Jeg mener du er en inspirasjon for mange som sliter.

  Så må jeg få si at jeg er stolt over deg. Gla i deg.

  Like

  Reply

 4. hei. Jeg klikket på “blogglovin” for å få dine innlegg i eposten. men fikk ingen… bare noen reklame dritt… Stå på! Jeg liker bloggen din! Jeg har selv en psykisk diagnose.. vil ikke gå så mye inn på den annet enn at jeg må ta medisiner for å fungere tilnærmet “normal”. Jeg har også lyst å si at det er håp. Jeg legger bloggen din som bok merke. så er jeg sikker på at jeg får med meg mer. litt kult om du kunne avslutte innlegg med ett “livs lærdom”?

  Like

  Reply

   1. livs lærdom. Jeg har foresten ett som ga meg aksept av hvem jeg er. “Du er ikke mer forskjellig fra meg, enn jeg er forskjellig fra deg” med det aksepterte jeg at alle er unike spesielt meg selv.

    Like

 5. Hei.
  Hvis du ikke skulle tatt coachutdanning men en høgskole/universitetsutdanning, hva tror du at du vilke valgt?
  Hvem ser du mest opp til (bortsett fra familie)?
  Får du hjelp av medisiner mot din bipolar (det var type 2 du hadde?)
  Og hvordan takler du matematikken nå?

  Like

  Reply

 6. – hva er favorittboken din?
  – har du noen gode tips til å unngå depresjon?
  – hvordan har du jobbet for å bli kvitt Borderline diagnosen så raskt?
  – hva mangler du av skole for å bli coach?

  Like

  Reply

 7. NÅR du blir coach, kan du få bli min coach! 😉
  Jeg har ikke så mange spørsmål akkurat nå, men roper ut om jeg får det! Og ellers vil jeg bare si at du er megafin og at du rocker. 😀

  Like

  Reply

 8. Kom på noen spørsmål til

  – hva er dine beste tips til å komme seg igjennom en vanskelig dag?
  – hvis du kunne reise hvor du ville og ha med deg hvem du ville på ubegrenset budsjett. hvor hadde du reist og med hvem?
  – hvis jeg skulle reist til Trondheim, hva er DITT Trondheim, hva bør man se og oppleve, uten om alle standard attraksjonene?
  – du har skrevet mye om ditt engasjement i mobbesaken, hva gjør,du aktivt i dette nå?

  Like

  Reply

 9. Hei igjen. Altså mente ikke at du ikke kommer til å bli coach, selvsagt kommer du til å bli det hvis det er det du vil (og med mye verdifulle erfaringer som nok kan hjelpe mange), eller hva som helst annet du vil også for den del- innenfor rimelighetens grenser da (president i USA feks er kanskje litt utenfor). Det var bare et hypotetisk spørsmål, ikke noen form for tvil eller slikt. eksempelvis; dersom jeg hypotetisk hadde måtte strøket førstevalget mitt, hadde det vel blitt nautikk og styrmann ombord på svære båter- spørsmålet om utdanning var mer av denne sorten.
  Mvh

  Like

  Reply

  1. Jeg tok det ikke negativt i det hele tatt! Har skrevet et utkast til svarinnlegget nå. Har en plan om en høgskoleutdanning også i tillegg til coach, men det får du vite mer om når jeg publiserer det 😉

   Like

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s