Meg, Sebastian og abuela Lola

Å stå opp etter en natt der jeg kun har hatt noen få oppvåkninger, og kjenne at jeg har det greit. Sette meg på stua, sette på musikk fra en helt fersk spilleliste, og drikke kaffe mens jeg åpner en bok. Kjenne at jeg har fått tilbake konsentrasjonen så jeg klarer å lese side etter side. Drikke te, puste rolig, og leve meg inn i boka. Verden der ute eksisterer ikke, og den tøffe perioden jeg nettopp var igjennom har ikke skjedd. Det er meg, “Sebastian” og “abuela Lola”. Jeg liker slike dager.

wpid-1442653332438.jpgwpid-1442672236946.jpg

Advertisements

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s