Det ingen ser – video

Alle vet at jeg sliter med tilbakevendende depresjoner, men svært få, ikke engang familien min, har sett meg kaste maska fullstendig. Jeg setter på meg smilet mitt, vel, jeg forsøker å sette på meg smilet mitt når jeg møter andre, selv når de besøker meg når jeg er innlagt. De eneste som har sett meg uten maska på, er personalet i boligen, helsepersonell og medpasienter. Jeg har alltid vært veldig åpen på bloggen, men jeg har aldri blottlagt meg sånn som jeg gjør i denne videoen. Allikevel føles det riktig.

Da jeg startet dette prosjektet skulle jeg filme meg selv mens jeg snakket om min fremgang. Plutselig ble jeg rammet av nok en depresjon, men jeg valgte å fortsatte å filme. Jeg har aldri sett meg selv fra utsiden når jeg er dårlig, og det føles veldig rart å se det selv. Ansiktet, øynene, mimikken og alt er annerledes enn hvordan jeg ser ut som vanlig. I starten ser dere meg ha det bra, og da får dere se forskjellen. Jeg liker ikke å høre meg selv prate, så jeg la musikk over det, haha. På de siste klippene er jeg innlagt.

Verdensdagen for psykisk helse har i år temaet “kast maska”, og det er akkurat det jeg gjør i denne videoen!

De siste bildene skal ikke være opp ned, men universet er imot meg i dag, så etter en rekke forsøk så får det bare bli sånn

Advertisements

13 Comments

  1. Utrolig fin video. Jeg kjenner meg igjen i det der med at hele meg forandres. Alt det ytre. Jeg ser helt annerledes ut i ansiktet. Ikke bare tristere, men… Annerledes.

    Like

    Reply

  2. Veldig glad du lagde denne videoen. Den illustrerer veldig godt hvordan en kan “ta på seg en maske” og se glad og lykkelig ut, mens en egentlig har det tøft og vondt innvendig. Klem!

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s