When a door closes, another opens

Jeg har tenkt litt de siste dagene på dette med at motgang skaper nye muligheter. Det trenger ikke nødvendigvis å være motgang, men også skuffelser eller at ting ikke blir som man trodde. Den videoen jeg lagde på onsdag var egentlig ikke en video jeg skulle lage selv. Jeg spilte inn mange klipp fordi noen andre skulle lage noen kortfilmer for Aftenposten. På onsdag morgen fikk jeg mail om at min ikke ble med. Jeg ble først litt skuffet, ikke egentlig fordi den ikke ble valgt ut, men fordi jeg la mye tid og energi i det. Ikke innspillingen i seg selv, men det å sende den inn. Jeg og teknologien er ikke alltid så gode venner, så jeg brukte flere dager på å få det til. Men. Jeg var ikke skuffet så veldig lenge, for jeg fant ut at jeg heller kunne lage en selv, og da fikk jeg den som jeg ville. Når jeg så noen av de som var plukket ut, var jeg glad for at jeg fikk lage min egen video. Det var ikke det at de var dårlige, for all del, men de var ikke helt som jeg hadde sett for meg. Poenget er at denne skuffelsen skapte en ny mulighet for meg.

Sånn er det med andre ting også. Det at jeg ble syk gjorde at jeg nå får jobbe med noe jeg brenner for, og jeg får være med på å bidra til å hjelpe andre. Både igjennom Mental Helse Ungdom, Venn1 og bloggen. Før blogget jeg om mote. Altså, hallo. Jeg har ikke noe imot moteblogger, men det ga egentlig verken meg eller andre noe. Jeg tror ikke noen fikk det bedre av å vite hva siste nytt fra Isabel Marant eller Alexander Wang var. De som bryr seg finner ut av det selv. Ikke hadde jeg noen gang hatt råd til å kjøpe det heller. Haha.

Det er mange eksempler fra livet mitt, men de kan jeg heller skrive om senere. Jeg har hvile å gjøre nå, før vi skal stå på stand på Sirkus Shopping i morgen.

Legger ut videoen igjen:

Ønsker dere en fin fredags kveld!

Advertisements

6 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s