Mangel av angst-angst

Jeg er hjemme igjen, og i natt sov jeg i 12-13 timer uten oppvåkninger. Jeg kan såvidt erindre at jeg klarte å skru av vekkerklokka i halvsvime, og ikke hørte jeg at personalet var innom og ringte på døra en halvtime senere. Jeg ble tydeligvis sliten av Oslo-helgen selv om jeg hadde det fint.

Jeg gikk rundt med en rar følelse hele helgen. Sånn rar-fin følelse. Når man er vant med å ha angst stort sett hele tiden, føles det veldig rart å ikke ha det. For jeg hadde ikke angst i det hele tatt. Ikke før jeg reiste nedover, ikke på vei nedover, ikke da jeg kom meg fra Oslo S til hotellet/workshopen, ikke på selve workshopen, ikke da jeg var på hotellet, og ikke da jeg byttet hotell. Jeg hadde ikke angst for å være helt alene på hotellet, ikke for å komme meg rundt i Oslo på egen hånd, ikke da jeg lette meg frem til Rådhusgalleriet, ikke for å holde foredrag, og ikke da jeg reiste hjem. Alt dette er ting jeg tidligere har hatt angst for.

I går lurte jeg litt på hva som var galt. Jeg fikk nesten en mangel av angst-angst, uten å egentlig ha angst. Er jeg blitt nummen? Stenger jeg av følelsene? Er jeg hypomanisk? Blokkerer jeg av følelsene mine? Utsetter jeg angsten til jeg kommer hjem? Jeg tror svaret var så enkelt som at jeg rett og slett at jeg ikke hadde angst, og at det var uvant. Jeg følte meg jo bra. Jeg var glad, og stolt over å mestre alt. Og ikke føler jeg meg dårlig i dag heller, bortsett fra at jeg blir litt rar av å sove så lenge.

Jeg elsker livet mitt.

Jeg var litt stressa på lørdagskvelden da, siden jeg fremdeles ikke hadde skrevet ferdig foredraget, og fikk total skrivesperre. Vanligvis når jeg holder foredrag så er det en spesiell målgruppe jeg snakker for, men denne gangen var målgruppen mer variert siden det var åpent for alle (noe jeg bevisst ikke fortalte noen, haha). Da blir det litt vanskelig å vite hvordan jeg skal vinkle det. Kl. 00:15 var jeg heldigvis ferdig og fornøyd, så da var det bare å sove så jeg var opplagt til dagen etter. Begge gjennomkjøringene gikk bra, og jeg fikk gode tilbakemeldinger.

Utstillingen var forresten utrolig fin, og jeg anbefaler alle i Oslo å ta seg en tur til Rådhusgalleriet før den avslutter 6. desember. Skal prøve å få skrevet mer om den en av de nærmeste dagene.

1448753651255.jpg

Håper dere alle har hatt en så fin helg som mulig!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s