Finne døra

❝Når du stanger hodet mot veggen, er det på tide å finne døra.❞

Så da finner jeg døra og drar hjem. Hjem til mitt kjære liv som har ventet på meg.

Nå er det ikke akkurat det å fysisk finne døra det er snakk om i ordtaket. Det er snakk om mentale vegger og dører. Man stanger hodet i veggen, og døra er vanskelig å finne. Og når man først har funnet den, så går den ofte i vranglås. Da blir det vanskelig å låse den opp igjen. Heldigvis bærer jeg alltid nøkkelen i lomma for sikkerhets skyld. Jeg har nemlig glemt (eller gjemt) den på «lure» steder en del ganger tidligere. Men nå som jeg har nøkkelen tilgjengelig, tar det ikke så lang tid å låse opp døra. Jeg trenger bare litt hjelp.

Så da går jeg straks ut gjennom den fysiske døra og vinker farvel til de ansatte her, med et lite håp om at denne innleggelsen kanskje var den siste. Jeg har lært å ikke være så fast bestemt på det, så nå holder jeg meg bare til håpet. Det som skjer, det skjer.

Ønsker alle sammen en god helg! Jeg skal tilbringe den med lilleøsteren min♡

image
Dette er søstrene Gundersen for fem år siden ❤

Advertisements

6 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s