Hva er virkelighet, og hva er fantasi?

Den siste uka husker jeg svært lite fra, og jo mer jeg tenker på det, dess mer forsvinner minnene. Jeg har problemer med å skille virkelighet fra fantasi, og vet ikke hva som er sant og ikke. Jeg stoler ikke på hukommelsen min, tankene mine, synet eller hørselen. Hver gang jeg begynner å tenke på at det kanskje er blitt bedre, så blir det verre igjen. Det forsvinner liksom.

Det er skikkelig ekkelt, og jeg kan ikke huske å ha opplevd dette før. I alle fall ikke i så stor grad. Jeg vet ikke om jeg er våken akkurat nå, og om det er sant at jeg skriver disse ordene. Jeg er heldigvis litt klar i hodet, ettersom jeg klarer å beskrive det jeg opplever, men jeg vet jo ikke om det er sant.

Jeg er innlagt igjen. Jeg husker ikke helt hvordan det skjedde, men jeg tror det var på tirsdag. Og det er torsdag i dag fikk jeg vite. Jeg tror hjernen min har kortsluttet etter en lang periode med altfor mye stress og altfor lite mat. Det gikk fint en lang stund, men nå sa både hodet og kroppen stopp. Så da må jeg vel høre etter nå da.

Dagene fremover skal jeg bruke på å lese det forrige blogginnlegget mitt igjen og igjen. Det er litt snedig det der, at selv om det er jeg som har skrevet det, så sitter det ikke integrert i hodet mitt. Det kommer ikke automatisk. Når jeg skriver slike innlegg, så skriver jeg det like mye for min egen del som for andre. Så nå var det flaks da, at jeg nettopp har skrevet tips til hvordan jeg kan håndtere depresjonen.

1450302223574.jpg

—————————————————————————————

Jeg er ikke helt i form til å skrive så mye på bloggen akkurat nå, men jeg har en plan om å blogge mer aktivt fremover. Jeg har også tenkt mye på å endre bloggen litt. Jeg er lei av å bare skrive om psykisk helse og selvutvikling, og vil vise flere sider av meg selv. Dere vet mine innerste tanker, diagnosene mine, sykdomshistorien og fremgangen min. Dere vet også om deler av hverdagen min, men det er en drøss med andre ting dere ikke vet om meg. Jeg vil dele litt mer av livet mitt og hvordan jeg er som person, annet enn alt det jeg ramset opp. Og hva jeg mener om ting. Jeg kommer fortsatt til å blogge om psykisk helse, men jeg kommer til å blande inn litt flere elementer.

Men da trenger jeg deres hjelp.
Hva vil dere lese om? Hva lurer dere på? Hva synes dere det er morsomt å lese om på en blogg? Det er også lov til å komme med forslag som har med psykisk helse å gjøre, og om selvutvikling. Lurer dere på hva jeg mener om noe? Eller hvilke tanker jeg har rundt et tema? En liste over mine favoritt-«noe»? Hva jeg har gjort for å oppnå et eller annet, eller hva jeg gjør for å nå et mål?

Blir veldig glad for alle forslag!

Advertisements

10 Comments

 1. Jeg liker å lese bloggen din, og fortsetter med det, også om du blogger om flere ting enn du har gjort til nå. Jeg er nysgjerrig på hvem fine du er, og leser hjerne om hvordan du opplever ting og hva du liker og ikke liker. Jeg er her, i tykt og tynt. Pass på kroppen din nå, gi den maten og hvilen den trenger.,

  Like

  Reply

 2. En positiv ting er at du selv innser at sliter med virkelighet/fantasi, da er du ikke helt på “bærtur” 😉
  Men det er vel på tide å bremse litt opp, lytte til deg selv og gi næring til kroppen din 🙂

  Flott at du vil skrive om flere tema enn bare psykisk helse. Jeg vil gjerne lese om hvem Sandra er ( selv om jeg kjenner deg godt ) alt i fra dine interesser til kanskje jentetema/rosablogg innslag noen ganger 😉

  Go klæm ❤

  Liked by 1 person

  Reply

  1. Ja, takk og lov at jeg er bevisst på det! Skal bremse opp nå 🙂

   Du er jo en av de som kjenner meg best, så for deg blir det jo mer av den Sandraen du kjenner! Kanskje det dukker opp litt rosablogginnlegg nå 😉 50 shades of Sandra! Klem ❤

   Like

   Reply

 3. Hva med “ting vi ikke visste om deg” til “dagens antrekk” og div.nyhetssaker 😀 ?Ting du engasjerer deg i,fritidsinteresser feks. 🙂 Bra er jeg sikker på at det blir uansett 😉
  Klem ❤

  Like

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s