En liten når-jeg-trenger-det-kalender

Jeg fikk verdens fineste bursdagsgave av min venninne Lise i år. En julekalender med ulike sitater for hver dag. Jeg gledet meg sånn til desember så jeg kunne starte hver dag med et lite sitat, men så ble ikke det tolvte og siste kapittelet av 2015 helt som jeg hadde planlagt. Derfor har jeg mange lapper jeg ikke har åpnet enda. I går fant jeg ut at istedenfor å åpne en haug med lapper på en gang, så skal jeg åpne en lapp hver gang jeg trenger en liten oppmuntring, som en liten når-jeg-trenger-det-kalender! Om jeg åpner alle samtidig, forsvinner litt av gleden ved dem, synes jeg. Nå føler jeg at jeg får en Lise-klem hver gang jeg har behov for en!

Takk, Lise, for at du oppmuntrer meg selv om du ikke er fysisk tilstede!

1450382104918.jpg

1450381913079.jpg

20151218_130250.jpg

Advertisements

4 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s