Gjøre en forandring

Etter en nedeperiode liker jeg å gjøre en forandring. Et eller annet som blir annerledes enn før jeg ble dårlig. Hva jeg endrer på, er forskjellig fra gang til gang. Det har vært alt fra å bytte mitt faste sted i sofaen, til å farge håret knall rosa, og til å ommøblere hele stua.

Denne gangen tok jeg det på forskudd. Jeg er ikke oppe fra hullet enda, men i dag tok jeg meg en luftetur med mamma på et kjøpesenter og kjøpte meg nye klær. Å kjøpe klær er jo ikke akkurat en endring i seg selv, for de som kjenner meg vet jo at jeg elsker klær. Endringen denne gangen var å kjøpe klær i farger jeg aldri har brukt før. Sennepsgule klær er for meg noe som har gått fra å være stygt, til å være kult, men ikke noe for meg, og til å bli noe jeg MÅTTE ha. Og det fikk jeg i dag. Og grønn kjole? Hvem i alle dager hadde trodd jeg skulle kjøpe meg en grønn kjole?!

Nå gleder jeg meg til jeg kommer hjem så jeg kan bruke klærne mine. Og så har jeg en liten plan om å ommøblere stua igjen når jeg kommer hjem da. 😉

1450554822842.jpg

Er det flere som pleier å gjøre det samme?
Eier du sennepsgule klær?

Advertisements

6 Comments

 1. Flott at du gjør sånne positive ting for deg selv, selv om du er på en nedtur for tiden. Kan absolutt hjelpe (litt) på, ogvdet er jo gøy med nye klær da.

  Ønsker deg en fin førjulstid, jul og god bedring. Stå på!

  Like

  Reply

 2. 😂😂😂 jeg kjenner meg så igjen 👍
  Jeg gjør alt i fra å farge håret i en ny farge eller klippe en ny frisyre jeg ikke har hatt før, eller ommøbelere eller skifter rett og slett klesstil 😜

  Like

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s