Derfor er hjemme best

✼ Jeg kan synge så høyt jeg vil.
✼ Jeg får dusje i min egen fantastiske dusj.
✼ Jeg bestemmer selv hva og når jeg skal spise.
✼Jeg får endelig sjekket om jeg kan ommøblere stua sånn som jeg har sett for meg de siste dagene.
✼ Jeg har mine egne ting rundt meg.
✼ Jeg får drikke god kaffe igjen.
✼ Sengen min er mye bedre å sove i enn sengene på Østmarka.
✼ Jeg er friere og kan gjøre hva jeg vil.
✼ Jeg får tatt en Amalies Jul-maraton for å prøve å få litt julestemning.

Dere vet, meg og lister. Overganger kan være vanskelige, selv om det man går over til kan være bedre enn det man går fra. Da hjelper det for meg å skrive ned alle de positive sidene ved overgangen. Jeg er generelt fan av å få ting svart på hvitt, for da får jeg bedre oversikt, og jeg kan lese det igjen.

Jeg blir skrevet ut i dag, og etter å ha skrevet denne listen, kjenner jeg at det blir veldig godt. Jeg er ikke 100% klar, men hvis man skulle ventet til man er 100% klar tror jeg det hadde blitt en lang innleggelse. Vi skal, som jeg har nevnt tidligere, skrive en mestringsplan i dag. Jeg tror den kommer til å gjøre meg tryggere på jula enn det jeg har vært.

image

Bilde fra 2009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s