Ingen grunn til bekymring

Jeg var nervøs for julaften, men jeg hadde ingen grunn til å bekymre meg. Jeg hadde en fantastisk kveld! Jeg har glemt å fortelle dere at jeg valgte å trekke meg fra MinJul, det arrangementet jeg skulle jobbe på. Siden formen har vært ganske dårlig i det siste, så kjente jeg at jeg trengte å slappe helt av, og være hos tanta mi isteden. Valget var vanskelig helt til jeg tok det, og jeg føler nå at det var riktig.

Jeg fikk endelig brukt kjolen jeg kjøpte på Kreta i sommer. Den er så fin, men jeg har ikke funnet en anledning til å bruke den før i går. Den passer ikke til en vanlig fest, den er for fin til å bruke til hverdags, i bryllup skal man ikke bruke svart, og i dåp vil jeg bruke bunad (som jeg heller ikke får brukt så ofte). Kanskje var dette den eneste gangen jeg får brukt den også, for jeg vil heller ikke bruke samme kjole på julaften to år på rad. Haha. Overfladisk much?

Jeg droppet gavestyret i år. Jeg ga kun ut tre julegaver, og derfor trodde jeg at det ville bli færre gaver å åpne også, men jeg fikk gave etter gave i fanget. Jeg er egentlig ikke så veldig glad i å åpne gaver, men jeg fikk veldig mye fint. Jeg er litt skuffa over at jeg ikke vant på noen av de tre flax-loddene jeg fikk da, men det er det eneste jeg ble skuffa over.

Den aller fineste gaven må nok være den jeg fikk av venninna mi Lise. Det er den billigste gaven, men helt klart den som det er lagt mest tid, energi og omtanke i. Jeg skjønner ikke hvordan hun kommer på det. Jeg fikk en liste over bøker jeg bør lese. Det høres kanskje kjedelig ut, men det var det hun hadde skrevet, og det at hun har plukket ut bøker som akkurat jeg kommer til å like, som var så fint. Og så fikk jeg tøfler jeg kan ha på meg mens jeg leser dem. Jeg fikk mye annet fint også da, men akkurat denne gaven var den jeg ble mest glad for.

Men det aller beste med kvelden var jo at hele familien var sammen. Bortsett fra morfar som har rømt til Gran Canaria da. Vi har det så gøy sammen, og latteren sitter løst. Vi deler minner, forteller morsomme historier, leser opp morsomme tekster fra nettet og rett og slett har det fint sammen. Vi er en fin gjeng, og jeg er glad for at formen ble bra nok til å kunne feire med dem.

20151225_143109.jpg

1450970230695.jpgKretakjolen

20151224_211147glb

Og så fikk jeg selfiestang da, haha!

Hadde du en fin julaften?
Hva var det fineste du fikk?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s