Bilder lyver

Våkner tidlig av meg selv. Jeg setter meg opp og blar nedover på facebook for å se om det har skjedd noe nytt siden sist. Finner ut at det ikke har skjedd noe som helst, annet enn at folk er sinte på Sophie Elise. Går inn på Candy Crush bare for å finne ut at jeg ikke kan spille videre fordi den nye levelen ikke åpnes før om 2 dager, 14 timer og 36 minutter, og tar meg selv i å bli irritert over det. Finner ut at jeg heller skal finne meg en kopp kaffe og åpne boken jeg hadde tenkt å lese i julen. Leser noen sider, og står opp for å lese litt mer. Blir fornøyd med meg selv fordi jeg endelig har funnet roen til å lese igjen. Ødelegger alt ved å ta frem pc-en og heller trykke på den enn å lese videre.

Egentlig skrev jeg dette (sånn helt seriøst) for å beskrive en idyllisk morgen, men i det jeg skrev det, skjønte jeg at jeg er altfor avhengig av telefon, pc og internett. Jeg skjønte også hvor mye bilder kan lyve. Bildene under tok jeg for å vise hvor idyllisk morgenen var, men jeg brukte jo mer tid på å ta bildene, enn å nyte kaffen og lese boken. Jeg trenger en digital detox.

1451378913950.jpg
1451378989082.jpg

Er det bare meg, eller er det flere som har gjort det samme?

 

Advertisements

6 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s