De mest leste innleggene i 2015

Bloggåret har gått opp og ned, både med tanke på aktivitet fra min side, og antall lesere. Leserantallet har selvsagt gått opp og ned jevnt med aktiviteten min. Her er de fem mest leste blogginnleggene mine i år:

  1. Kjære ambulansesjåfør – Dette innlegget skrev jeg i sinne etter å ha blitt behandlet som dritt av sjåføren av legebilen da jeg trengte hjelp. Innlegget er lest 7633 ganger, og jeg fikk veldig mange kommentarer både på godt og på vondt, og ble i tillegg kontaktet fra uventede hold, uten at jeg skal si så mye mer om det.
  2. Emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse – Her skrev jeg litt om hvordan jeg opplever denne diagnosen. Jeg fikk mange tilbakemeldinger på at folk kjente seg igjen i min beskrivelse, og jeg vet mange viste det til sine nærmeste for å få dem til å forstå seg bedre på diagnosen.
  3. Selvfølelse og sjalusi – Jeg skrev i dette innlegget om hvordan dårlig selvfølelse kan føre til sjalusi, og hvordan jeg har gått fra å være mye sjalu på andre, til å heller bli glad på andre sine vegne.
  4. Oppklaring fra forrige innlegg – Dette innlegget var for å oppklare litt rundt innlegget «Kjære Ambulansesjåfør»
  5. La oss snakke om psykisk helse – Jeg var lei av at folk ble så ukomfortable om det kom opp at jeg slet eller ikke hadde det så bra, og derfor skrev jeg dette innlegget.

SONY DSC

Er det noen innlegg du husker bedre enn andre?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s