Januar

Året startet ikke helt som jeg hadde tenkt. De første timene var fantastiske, men så gikk det nedover. Allikevel er jeg er ved godt mot. Fjoråret startet også slik, men året ble fantastisk uansett. Jeg har overlevd alle bumper i veien hittil, og det er ingenting som tilsier at noe annet kommer til å skje denne gangen.

Det positive er at jeg har mange ting å se frem til i tiden som kommer. Jeg holder fast på det. Dessuten kan jeg endelig åpne denne:

image

image

Godt nyttår!

Advertisements

8 Comments

  1. Hadde det på samme måte selv, men hadde heldigvis verdens mest fantastiske kjæreste som holdt rundt og passet på meg<3 aldri vært spesielt glad i nyttårsaften, men kjenner det bedrer seg utover januar 🙂

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s