Lost Ocean

There’s nothing wrong with enjoying looking at the surface of the ocean itself, except that when you finally see what goes on underwater, you realize that you’ve been missing the whole point of the ocean. Staying on the surface all the time is like going to the circus and staring at the outside of the tent.
-Dave Barry

1451855749208.jpg

 

Noen ganger er det godt å bare la tanker være tanker, og fordype seg i noe som ikke krever mye konsentrasjon. Fargeleggingsboken jeg fikk av tanta mi i julegave kom godt med nå som jeg ble innlagt. Jeg trenger å få en pause fra tankekjøret og angsten som river og sliter i meg, og da er fargelegging perfekt. Bildene i boken er dessuten helt fantastisk nydelige, og det er meditasjon bare å se på bildene.

1451855856774.jpg

1451855648997.jpg

Er det noen av dere som bruker fargelegging som meditasjon?

Advertisements

10 Comments

  1. Jeg har nesten den samme, bare lost garden tror jeg den heter. Skulle ØNSKE det funket på meg like bra som jeg hører det funker for andre, jeg opplever desverre som regel å være FOR urolig og angstfylt til at jeg greier å fargelegge noe som helst :/

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s