Let the game begin

Kampstart: 15/1-16 kl. 10:00

Oppvarmingen er over, og snart er kampen i gang. I det jeg går inn på banen, snur jeg meg rundt og ser på alle som sitter på tribunen og heier på meg. Jeg ser vennene mine, jeg ser familien min, og jeg ser andre fremmøtte, som blogglesere og helsepersonell. I det jeg ser opp på dem, ser jeg grunnen til at jeg går inn på banen. Grunnen til at jeg går inn for å kjempe, og grunnen til at jeg ikke skal feige ut. Når kampen er ferdig, skal jeg feire seieren sammen med de jeg er glad i. Vi skal smile og le sammen, vi skal danse og legge oss ned og se på stjernene. Ligge der og prate om alt og ingenting.

Jeg snur meg mot de som heier på det andre laget – sykdommen. Der står angsten, den dårlige selvfølelsen, skammen, depresjonen og smerten. De heier på sykdommen. De ser tvilende på meg, og innimellom heiaropene kan jeg høre dem. De roper at jeg ikke kommer til å klare det. At det ikke er noen vits. At jeg taper uansett.

Jeg veksler blikket mellom heiagjengen og fiendene mine. Hvem skal jeg høre på? Jeg ser at heiagjengen er større enn de andre. Jeg vet det er de jeg må høre på, men det er vanskelig når jeg også hører de andre som roper at det bare er å gi opp.
Når jeg klarner hodet, forstår jeg at om jeg hører på de som kaller meg en taper – så blir jeg en taper.

Jeg er en vinner. Jeg skal feire seieren sammen med de jeg er glad i. Vi skal smile og le sammen, vi skal danse og legge oss ned og se på stjernene. Ligge der og prate om alt og ingenting.

Jeg overføres til Nidaros DPS i morgen.

1929388_7645976921_9286_n

 Favorittbildet mitt fra da jeg drev med cheerleading.
Once a cheerleader, always a cheerleader 😉

Advertisements

13 Comments

  1. You Go girl! Prøv å tenk at du vil få gode perioder igjen, fler og fler- jeg har fulgt bloggen din lenge den viser det så godt. Selv om du kanskje kjenner på motløshet og frustrasjon akkurat nå. Kjemp for det livet du vil ha!
    Stephen Hawking gav nylig en forelesning som beskrives; Hawking gave a poignant massage to people suffering from depression, making a poetic comparison between depression and black hole. (Stephen Hawking er fysiker, og levd med en sjelden form for ALS i 50 år, og det eneste han kan bevege er øynene). “The message of this lecture is that a black hole ain’t as black as they are painted. They are not the eternal prison they were once thought. Things can get out of a black hole both on the outside and possibly to an other universe. So if you feel you are in a black hole, don’t give up- There is a way out”.
    Klem.

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s