Å føle seg vel

Jeg gidder stort sett aldri å ordne meg når jeg er deprimert. Jeg går rundt i slækkeklær, børster ikke håret, og langt mindre gidder jeg å sminke meg. Jeg føler meg jævlig nok fra før, og det at jeg ikke gidder å ordne meg, gjør at jeg føler meg enda jævligere. Allikevel orker jeg ikke å gjøre noe med det. Jeg tenker at jeg ikke bryr meg om det til jeg en dag gidder å ordne meg, og finner ut at jeg føler meg hakket mer vel.

Vi skal feire pappas 50-årsdag i ettermiddag, og da måtte jeg nesten spakle trynet og få på meg noe annet enn joggedressen. Jeg føler meg litt bedre, men jeg må allikevel si at jeg gleder meg til å rive av meg jeansen og hoppe inn i joggeklærne igjen i kveld. Men det blir sikkert koselig.

20160118_150446.jpg

20160118_150416

 Ønsker dere en fin søndag kveld ❤

Advertisements

4 Comments

  1. Sånn har jeg det og ofte, selv om jeg ikke bruker sminke til vnalig da, men daffeklær og hårgreing kjenner je gmeg igjen i. Men det jeg av og til gjør når jeg har dårlige dager er å ta på meg kjole. Gjerne en som er litt chill å gå med, men også litt fin. Så føler jeg meg ltit bedre, selv om jeg forstatt er konfertabel i tøyet.

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s