Autopilot

Nå er jeg tilbake i Trondheim etter en innholdsrik tur til Oslo. Turen krevde mye energi, og jeg kjente at jeg ikke hadde klart å være der så mye lengre, men jeg er veldig glad for at jeg dro. Det var godt å kunne bidra med erfaringene mine og kunnskapen de har gitt meg, og det var godt å høre at de andre hadde mange av de samme tankene som meg. På den måten fikk vi frem mye av det som er et problem i dag. Forhåpentligvis tar de det med seg videre i arbeidet med de nasjonale retningslinjene for behandling av personlighetsforstyrrelser, og i arbeidet med pakkeforløpet.

Mens jeg var på møtet fikk jeg vite at en venninne lå på kreftavdelingen 200 meter unna der jeg satt, så jeg stakk innom på et overraskelsesbesøk. Det var veldig godt å se henne, men situasjonen ble plutselig ganske dramatisk mens jeg var der. Jeg var på nippet til å droppe flyet, men det roet seg, så jeg reiste hjem. Jeg gikk inn i en sjokklignende tilstand, og det er et under at jeg kom meg helberget hjem. Jeg var helt fjern, men jeg tror alt gikk på autopilot. Det eneste som gikk «galt», annet enn flyforsinkelser, at jeg glemte snusen min på flyet, haha.. Jeg er glad for at det ser ut til å gå bra med venninna mi for denne gang. Livet er så jævlig urettferdig. En så fantastisk jente fortjener å ha et godt liv, ikke å leve med et krefthelvete!

Nå er jeg veldig sliten. Jeg er fortsatt ganske bortevekke, og jeg kjenner det er godt å ha noen rundt meg akkurat nå. Jeg hadde i utgangspunktet ikke energi til å reise i det hele tatt, så det er ikke rart at jeg er utslitt. Men jeg er glad for at jeg gjorde det. Jeg fikk gjøre noe jeg brenner for, og jeg fikk besøkt venninna mi. Og den kvelden jeg kom til Oslo fikk jeg besøk av en god kompis, noe som hjalp veldig på humøret. Alt i alt så var det en fin tur, selv om avslutningen ble litt dramatisk.

1453397520919.jpg

1453466574534.jpg

En i-all-hast-på-hotellet-fordi-jeg-forsov-meg-selfie.

Ønsker dere en fin helg!

Advertisements

4 Comments

  1. Bra møte, og greit å høre at så mange har like erfaringer, da kan man kanskje få litt endring på ting. Vel, egentlig ikke ‘greit’, men du skjønner…..

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s