Sterke menneskemøter

Wow. Jeg er overveldet over responsen på innlegget mitt i går om etterlatte ved selvmord. Det jeg hadde skrevet rørte noe i mange av dere, og det rørte noe i meg også. Jeg fikk en reaksjon etter å ha skrevet det, og det har aldri skjedd før. Jeg har skrevet sterke innlegg tidligere også, men det var noe spesielt med akkurat dette. Kanskje det var fordi det ikke handlet om meg selv.

Jeg beskrev to sterke menneskemøter som har satt spor i meg. De har berørt meg uten å vite det selv. Mammaen jeg skrev om vet nok ikke hvem jeg er, eller at jeg var der da hun hadde så vondt. Pappaen møtte jeg i en annen setting for ikke så lenge siden, men jeg tror ikke han vet at han berørte meg så mye som han gjorde.

Jeg gikk rundt med en sår følelse i hele går. Som om jeg følte deres smerte. Jeg så for meg mamma og pappa, og hvordan de ville reagert om det var jeg som hadde forlatt verden. Mammas tårer og pappas øyne. Jeg priser meg lykkelig over flaksen jeg har hatt, og at jeg fikk muligheten til å se at livet kan bli bedre. Det kunne vært meg. Det kunne vært mamma og pappa.

Jeg er glad for at så mange satte pris på innlegget, for da var ikke reaksjonen min forgjeves. Det tok på å skrive det, men jeg ser også at det var viktig at jeg gjorde det.

fd990516964da019e9733e30a7bf580b
Bildet er herfra.

Advertisements

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s