Fem musikkfavoritter

Musikksmaken min er veldig variert. Jeg kan høre på hele spekteret, alt fra norske visesanger til death metal. Det går i perioder. En måned kan jeg være hekta på Avenged Sevenfold, mens neste måned hører jeg nesten bare på Moddi. Noen ganger er det rock som gjelder, mens andre ganger går det i pop. Det er aldri en rød tråd i det jeg hører på. Det handler ikke bare om tekst, eller bare om rytme, det må skape en følelse i meg. Noen ganger er det teksten som skaper denne følelsen, mens andre ganger kan det være noe annet.

Akkurat nå er favorittene mine disse:

Adele – Hello:

Sonny Alven – Our Youth:

Gardiner Sisters – Home/Dirty Paws:

Matt Simons – Catch & Release (deepend remix):

Janet Devlin – Wrecking Ball:

Jeg trenger musikktips, så hvilke sanger er DU hekta på?

Advertisements

9 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s