Etter tanketomme dager og ordløse ark

Jeg har satt laptopen i fanget flere ganger de siste ukene, åpnet skriveprogrammet og lagt fingrene klar på tastaturet for å hamre løs, men så har hjernen gått tom for ord, og jeg har bare blitt sittende og stirre på det ordløse arket i noen minutter før jeg har gitt opp prosjektet. Ah, det ble en lang setning. Og så stoppet ordstrømmen igjen. Jeg har savnet å skrive. Jeg liker å bare få ut det jeg sitter inne med, enten det er om hvordan jeg har det, noe jeg mener noe om, eller bare et eller annet babbel. Jeg liker å bable, men det har dessverre blitt lite babling de siste månedene, både på bloggen og i det virkelige liv. Jeg er jo egentlig en jabbsaft som prater hele tiden, så det har vært litt rart å være så stille som jeg har vært. Men nå tror jeg det endelig begynner å komme tilbake.

Jeg har vært ganske dårlig en stund nå. Ikke så dårlig at jeg har vært innlagt, men dårlig nok til at jeg ikke har orket særlig mye mer enn å ligge på sofaen. Jeg har ligget her hele dagen og hele natten, bortsett fra når jeg har vært på skolen eller i samtale, eller noen få ganger sammen med mine nærmeste. Men de siste ukene har jeg kommet meg litt mer ut. Gud, så godt det har vært.

Jeg har vært helt uten følelser og tanker en stund, men den siste uken har det kommet tilbake. Jeg har frem til nå hatt alle symptomer på depresjon annet enn det å faktisk føle meg deprimert, men nå har det også kommet. Utrolig nok så føles det nesten litt bedre, selv om det gjør vondt. Det er enklere å gjøre noe med konkrete tanker og følelser.

Men selv om jeg har vært dårlig, så har det skjedd en del ting siden sist. Positive ting altså. For det første har jeg utrolig nok fått to seksere på matteprøver!! Den første var riktignok 6/5, men herregud. Jeg har frem til nå fått kun én sekser i hele mitt liv, og på én uke fikk jeg to til! Og plutselig så har jeg fått en interesse for matlaging. Ja, og jeg har begynt å spise litt igjen. Jeg har også bestilt meg sommerferie, der jeg reiser helt alene for å følge en av mine største drømmer. Og så har jeg fått innvilget uføretrygd (men det er egentlig både positivt og negativt). Så selv om livet mitt egentlig har vært veldig lite innholdsrikt i det siste, så har det jo skjedd en del.

Sånn, da tror jeg vi sier at jeg er tilbake på bloggen. Jeg skal i alle fall skrive litt når jeg har noe å skrive om. Og så må dere si fra om det er noe dere vil lese om. Jeg har fått forespørsel om å skrive litt om det å gå på skole når man er dårlig, og det skal jeg prøve å få gjort neste uke.

20160322_222541.jpg

Bilde fra påska, som jeg tilbragte hos mamma.

Ønsker dere en fin søndag kveld!

Advertisements

2 Comments

  1. Off, kjenner følelsen av å ville skrive, men bare sitte der og se på det blanke arket og ikke ane hva du skal skrive, eller skrive om. Bra du har kommet deg ut, det kan være så deilig 🙂 .
    Klem!

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s