Surfekurs i Portugal!

Det er så typisk oss mennesker å gå rundt og drømme om ting, uten at vi faktisk gjør noe med det. Vi tenker for mye, og lar drømmen slukes av «hva om», «enn hvis», «kan ikke», «tør ikke», og legger den bare sammen med alt det andre vi vil, men ikke tør. Det er så mye jeg har tenkt opp igjennom årene at hadde vært kult å prøve, men så har jeg bare latt det bli med tanken. Det er blitt en vane å bare drømme om det. Lukke øynene og visualisere at jeg gjør det, og så åpne øynene igjen og fortsatt med gamle rutiner.

Siden i fjor sommer da jeg prøvde surfing på Kreta, har jeg hatt lyst til å lære det ordentlig. Jeg hadde hørt at det arrangeres surfekurs i Portugal, og googlet litt rundt og leste om det. Jeg tenkte at «det må jeg gjøre neste år!». Men så ble det med det. «Enn hvis? Hva om? Kan jeg gjøre det da? Jeg kan bestille senere. Kanskje til høsten, kanskje i 2017.» Men så snakket jeg med psykologen for et par uker siden. Jeg trengte noe som kan motivere meg, og da han spurte om en lang ferie kunne gi meg motivasjon, fortalte jeg om denne drømmen. Da blusset det opp igjen. Sommerfuglene. Følelsen jeg hadde da jeg surfet i fjor. Og så tenkte jeg: hvorfor ikke? Jeg ga meg ikke selv tillatelse til å svare på spørsmålet, og klikket meg istedet inn på Lapoint sin nettside, valgte en dato og booket turen. 31. juli. Surfekurs i Eiriceira, Portugal. Jeg reiser nedover alene, men jeg skal bo på en camp med andre surfeglade mennesker. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker med samme interesse som meg!

Reaksjonen til de rundt meg har stort sett vært «wow, du er så tøff du, Sandra», men vet du hva? Jeg er ikke tøffere enn deg. Jeg er ikke noe supermenneske, jeg har bare innsett at man må følge drømmene sine. Jeg tror at hvis man alltid skal tenke på folk som kaster seg ut i like ting som så utrolig tøffe, så legger man et skille mellom seg og dem. «Hun er så tøff som følger drømmene sine, det hadde jeg aldri turt.» Da gjør du det igjen. Du lar det bli med tanken. Alle kan gjøre dette. Selvfølgelig har vi alle våre begrensninger, men vi har jo også ulike drømmer. Jeg er sikker på at du kan følge minst én av drømmene dine. Så hvorfor ikke?

Se her da! Dette skal jeg faktisk oppleve om fire måneder!

 

Hvilken drøm er den neste du skal oppfylle?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s