Bucket list for april

Månedene har bare rast forbi uten at jeg har fått det med meg, og nå er det april allerede. Det er egentlig helt greit. April betyr at våren er rett rundt hjørnet. At jeg snart kan gå med skinnjakke uten å fryse, og at jeg kan bruke de superkule solbrillene jeg kjøpte meg nylig. Skinnjakken har jeg brukt i noen uker allerede, men som regel fryser jeg. Solbrillene har også vært plassert på nesen min et par ganger, men det hjelper ikke når jeg etter noen minutter må ta dem av fordi de er fulle av regndråper. I tillegg ser det relativt teit ut å gå med solbriller i klassisk trøndersk gråvær.

Jeg har brukt litt kunstterapi i det siste. Siden jeg ikke har brukt bloggen, så har jeg hatt behov for å uttrykke meg på en annen måte. De tankene jeg sitter inne med er det også kun psykologen jeg vil dele med av mennesker, og da kan det være greit å dele det med en bok jeg kan lukke igjen. Uten å synke dypere inn i tankene ved å skrive om dem. Jeg har prøvd kunstterapi en del ganger de siste årene under innleggelser, men med varierende effekt. Det har en tendens til å bli litt kleint. Kunstterapauter har en tendens til å være litt rare, og oppgavene teite. Men nå har jeg faktisk på eget initiativ begynt å bruke det. Her hjemme kan jeg gjøre det på mine premisser, og jeg slipper å dele de mest private bildene med andre. Ei heller de styggeste. Alle er samlet i min egen private Art Journal.

Da jeg søkte etter inspirasjon på Pinterest ( ❤ ), så ble jeg inspirert til å lage meg en bucketlist for april. Ikke med store ting jeg skal oppnå, men små ting som er lette å utføre. Noe som er noe annet enn å ligge under pleddet. Noe som kan gi meg glede, og samtidig få meg ut døra. Eller som gjør at jeg må sette meg opp og bruke hjernen. Få meg til å legge bort laptopen og telefonen, og det ikke bare for å sove. Jeg kjenner det ga meg litt motivasjon. Punktene er jo ting jeg har lyst til å gjøre, og når jeg har skrevet dem ned, så blir jeg gira på å dra ut og gjennomføre dem.

Akkurat dette er ikke så privat, så jeg har lyst til å dele det med dere. Både for å kanskje inspirere dere til å gjøre det samme, og sånn at vennene mine kan se hva de kan dra meg med på (dere har nummeret mitt!).

april

Jeg har allerede krysset av på to ting, og det er egentlig helt tilfeldig. En hestehov så jeg allerede før april hadde kommet, og kino tok skolen initiativ til i går (men det betyr ikke at jeg ikke kan dra på kino igjen, Lise!). Jeg gleder meg til å krysse av på flere ting!

Advertisements

4 Comments

  1. Likte den “bucket listen” 😀 ! Både det å ha en liste, og å ha sånne små, jordnære mål som å gå på kafé eller lese bøker, ikke “enhjørningsafari i Skottland” og andre store ting 🙂 . Får lyst å lage sånne liste selv :3 !

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s