Et tegn på at jeg bør avbestille surfeturen…?

Jeg vet at enkelte mener at det går an å spå fremtiden i kaffegrut, men går det an å spå fremtiden i malingsflekker også? Jeg har som nevnt begynt å male litt igjen, og jeg har bestilt meg tur til Portugal i sommer for å lære å surfe. Når jeg maler, så bruker jeg et annet ark til å blande farger på, og dette arket har jeg liggende på bordet så jeg kan bruke det igjen. Nå nettopp satt jeg og pratet med en journalist i telefonen mens jeg satt og skriblet med en penn på dette arket, og plutselig så jeg dette:

20160406_185556.jpg

Har jeg nettopp spådd at jeg kommer til å bli drept av en hai i Portugal? Bør jeg avbestille turen ASAP, og heller dra en tur på fjellet, lengst mulig unna havet? Eller skal vi bare satse på at spådom er tull, og at det bare er tilfeldig at det ser ut som en blodig døende person som kaver i havet sammen med en hai…? Jeg tror jeg velger det siste, og tenker som så at om jeg blir drept mens jeg surfer, så dør jeg i alle fall jævlig lykkelig…

Advertisements

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s