NRK på besøk

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så fikk jeg et spennende besøk i dag. En journalist fra NRK kom for å intervjue meg om statistikken over unge jenter som får utskrevet antidepressiva av fastlegen. Statistikken har doblet seg, og derfor ville de intervjue meg om min erfaring med dette. For å lage en fin og ekte reportasje så snakket vi litt om historien min og livet mitt nå, og ikke bare om selve saken. Hun ville også lage en liten greie ut av bucketlisten min for april som jeg skrev om her en dag, så da dro vi like så greit til byen for å kunne krysse av på ett av punktene; å spise kanelbolle på Mormors. For de av dere som ikke er fra Trondheim, så er Mormors en koselig kafé her i byen som selger veldig gode kanelboller.

Journalisten og kameramannen var noen utrolig flotte mennesker, så jeg klarte å slappe av sammen med dem. Litt kleint var det jo, men det gikk bedre enn forventet, og jeg har hatt det veldig gøy. Nå er jeg veldig spent på hvordan reportasjen blir. Vi filmet ganske mye, og saken skal være relativt kort, så det blir spennende å se hva de plukker ut. Håper ikke de bare fremstiller meg som en person som er glad i kanelboller, og at det blir mer en sak om kanelbollespising enn om unge jenter og antidepressiva, men det gjenstår å se, haha.

Vi snakket også om et lite prosjekt jeg har hatt i tankene de siste dagene, og vi kommer til å holde kontakten angående dette. Akkurat hva dette dreier seg om kommer jeg ikke til å si noe om enda, men det kan bli kult!

20160408_132635ijlk

Da var det plutselig helg, og den skal brukes på å slappe av mest mulig. Jeg har hatt noe på planen hver dag denne uka, så jeg må roe ned nå før jeg går på en smell. Det har vært en veldig fin uke da, og det føles godt å endelig klare å gjøre noe om dagene. Og så føles det godt å være tilbake på bloggen da.

Advertisements

9 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s